hourSON DAKİKA
left-arrowright-arrow
weather
İstanbul
down-arrowup-arrow

    Vali Arslantaş göreve başladı

    Vali Arslantaş göreve başladı
    expand

    Vali Arslantaş göreve başladı

    Haberin Devamıadv-arrow
    Haberin Devamıadv-arrow

     

    Mesut MADAN/BURDUR, (DHA)- ERZİNCAN Valiliği görevinden Burdur Valiliği görevine atanan Vali Ali Arslantaş, kente gelerek görevine başladı.
    Ali Arslantaş, Burdur Valiliği'ne gelişinde vali yardımcıları ve birim müdürleri tarafından karşılandı. Makamında gazetecilere açıklama yapan Vali Arslantaş, Erzincan'da 4 yıllık görev süresinde edindiği tecrübe ve birikimlerle Burdur'a geldiğini söyledi. "Bizi bu göreve layık gören Sayın Cumhurbaşkanımıza, Sayın İçişleri Bakanımıza, hükümetimize bu takdir ve tensiplerinden dolayı teşekkürlerimi arz ediyorum" diyen Arslantaş, "Burdur hem antik kentleri hem ören yerleri hem de bahşettiği doğal güzellikleriyle geçireceğimiz her bir günü cennetten ödünç aldığımız gün olarak değerlendireceğimizi düşündüğümüz doğa harikası olarak ilimiz" dedi.
    Vali Arslantaş, şunları söyledi:
    "Burdur'da ortak aklı ön plana çıkarma gayreti içerisinde olacağız. Vekillerimizle, 15 belediye başkanımızla, 10 kaymakamımızla, 193 köy muhtarı, 126 mahalle muhtarımızla, sivil toplum örgütleriyle istişare içerisinde Burdur'un hali hazır devam eden işlerini, sorunlarını, yapılması gereken işlerini planlayıp, bir koordinasyon içerisinde yürüteceğiz. Bizi çok fazla konuşurken görmeyeceksiniz. Hep işlerin başında sizlerle daha çok karşılaşacağız. Burdurlularla birlikte hem alın teri hem akıl teri dökerek işleri yürütme gayreti içerisinde olacağımıza inanıyorum."
    Yöneticiliğin çözüm bulma sanatı olduğuna işaret eden Vali Ali Arslantaş, şöyle devam etti:
    "Yöneticilik mazeret bulma yeri değildir. 40 tane mazeret bir tane maharetin yerini tutmaz. İş yapmak istemiyorsanız bir mazeret bulursunuz. İş yapmak istiyorsanız bir yolunu bulursunuz. Biz cüz'i iradeyi hep öne çıkaracağız, külli iradenin, kaderin şartlarına boyun eğerek devam edeceğiz yolumuza. Çalıştığımız ve çalışacağımız süre içerisinde kadınlar, engelliler, çocuklar, yaşlılar, şehit yakınları, gaziler bizden sürekli pozitif ayrımcılık görecek. Vatandaşımızın derdiyle dertlenip neticesini gördüğümüzde hem biz hem birlikte çalışacağımız mesai arkadaşlarımız yetki, görev ve sorumluluklarını hatırlayacak. Biz bu işi rızık kapısı olarak görüyoruz ama rezzakın kapısına çevirme yolunda gayret içerisinde olacağız. Tüm Burdurlu hemşehrilerim, saygı, sevgi muhabbetle selamlıyorum."

    FOTOĞRAFLI

    Sıradaki Haberadv-arrow
    Sıradaki Haberadv-arrow