hourSON DAKİKA
left-arrowright-arrow
weather
İstanbul
down-arrowup-arrow

    Vali Şıldak Burdur'a veda etti

    Vali Şıldak Burdura veda etti
    expand

    Vali Şıldak Burdur'a veda etti

    Haberin Devamıadv-arrow
    Haberin Devamıadv-arrow

     

    Mesut MADAN/BURDUR, (DHA)- CUMHURBAŞKANI Kararnamesiyle Burdur Valiliği'nden Balıkesir Valiliği görevine atanan Hasan Şıldak, Burdur'a veda etti.

    Vali Hasan Şıldak ve eşi Fatma Nur Şıldak için Valilik bahçesinde uğurlama töreni düzenlendi. Uğurlamaya vali yardımcıları, kaymakamlar, Garnizon Komutanı Albay Cenk Baburşah, Cumhuriyet Başsavcısı Özkan Gürdoğan, Adalet Komisyonu Başkanı Hacı Süleyman Arslan, İl Jandarma Komutanı Albay Orhan Kılıç, İl Emniyet Müdürü Ümit Bitirik, şehit aileleri, STK temsilcileri ve kurum müdürleri katıldı.

    Törende konuşan Vali Şıldak, "Bir Mayıs günü, bir Ramazan ayı gününde başladığımız Burdur Valiliği görevimizden bir haziran günü Balıkesir Valiliği görevine doğru yolculuğa çıkmış bulunuyoruz. Buraya kadar gelip bizleri uğurlama nezaketini gösteren bütün hazıruna çok teşekkür ediyorum. Allah'a ısmarladık diyorum" dedi.

    Görev süresinde devleti ve Cumhurbaşkanını en iyi şekilde temsil etme gayreti içerisinde olduğunu söyleyen Şıldak, "Ülkemizin 2023 hedeflerine doğru ilerlediği bir dönemde bu hedefleri Burdur'da en uygun şekilde, en iyi şekilde hayata geçirmeye, uygulamaya gayret gösterdik. Bu itibarla buradaki görevimizi vicdan huzuru ve içimizin rahatlığıyla alnımız açık, başımız dik bir şekilde yeni meslektaşımıza devrediyoruz. Ben yeni atanan Sayın Valimize de görevinin hayırlı olmasını temenni ediyor, Burdur'daki görevi süresince üstün başarılar diliyorum" diye konuştu.

    Burdur'un gelişimi için çalıştıklarını, Burdur'u daha üst seviyelere her açıdan, her yönden kapsamlı olarak gelişimini sağlamak üzere büyük bir çaba içerisinde olduklarını vurgulayan Hasan Şıldak, şunları söyledi:

    "Hep birlikte çalıştık. Kimseyi dışlamadan iş birliği ve uyum içerisinde çalışmalarımızı yürüttük ve kesinlikle hiçbir zaman 'ben' demedik, 'biz' dedik. Bir takım çalışması ortaya koyduk ve en önemlisi de sizden biri olarak bunları yapmaya gayret gösterdik. Sizden bir personel gibi, sizin aranızda, sizin yanınızda. Sizden bir vatandaş gibi sizin aranızda sizin yanınızda olmaya ailecek gayret gösterdik. İtina ettiğimiz, üzerinde hassasiyetle durduğumuz en önemli husus buydu. Sizden biri olmak. Bunu ne ölçüde başarabildiysek bizim için o başarıdır, mutluluk kaynağıdır. Burada bulunan bütün kamu personelimize, meslek odalarımıza, ilimizin değerli protokol mensuplarına, kolluk birimlerimize, muhtarlarımıza, İl Genel Meclisi üyelerimize, şehit ve gazi ailelerimize, engelli vatandaşlarımıza, bütün Burdur'a, Burdur'u temsil eden bütün temsilcilere 'Allah'a ısmarladık' diyoruz. 'Hakkınızı helal edin' diyoruz. Burdur'un bizim gönlümüzdeki yeri daimidir, kalıcıdır ve Burdur'da ne yaptıysak gönülden yaptık. Gönülden Allah'a ısmarladık diyoruz, Gönülden hakkınızı helal edin diyoruz."

    İl Müftüsü Enver Türkmen'in dua etmesinin ardından Vali Hasan Şıldak ve eşi uğurlamaya gelenlerle tek tek vedalaştı. Tören mangasını selamlayan Vali Şıldak daha sonra makam aracı ile kentten ayrıldı.

    FOTOĞRAFLI

    Sıradaki Haberadv-arrow
    Sıradaki Haberadv-arrow