hourSON DAKİKA
left-arrowright-arrow
weather
İstanbul
down-arrowup-arrow

    Kaybolan köpeği 'Benekli'yi ilanla arıyor

    Kaybolan köpeği Benekliyi ilanla arıyor
    expand

    Kaybolan köpeği 'Benekli'yi ilanla arıyor

    Haberin Devamıadv-arrow
    Haberin Devamıadv-arrow

    Kazım BULUT/GEMLİK(Bursa),(DHA)-BURSA’da Yahya Yalçın Aydın’ın sokaktan sahiplenip, baktığı köpeği, kayboldu. 15 gündür cadde ve sokaklarda köpeğini arayan Aydın, özellikle çocukların ilgi odağı olan köpeğin bir an önce bulunması için ilan dağıttı.

    Gemlik’te yaşayan Yahya Yalçın Aydın, mayıs ayında sokakta yaşayan, “Amerikan staffordshire terrier” cinsi köpeği sahiplendi.  Aydın’ın küçük yaştaki çocukları ile de oynayan köpeğe, ‘Benekli’ ismi verildi. Aydın, evinin bahçesinde baktığı köpeğin, aşılarını da aksatmadan  yaptırdı. Yaklaşık 15 gün önce ‘Benekli’ kayboldu. Bunun üzerine Aydın ve arkadaşları ile köpeği çok seven çocuklar çalışma başlattı. ‘Benekli’yi sokak sokak arayan Aydın, bulunması için. Üzerinde, Benekli'nin fotoğrafı bulunan, cep telefonu yazılı olan, "Kurşunlu -Kumsas Mevkiinde Kaybolmluş olan köpeğimizi görenlerin bize ulaşmasını önemle RİCA EDERİZ  ilanları ilçede çeşitli cadde ve sokaklarda dağıttı.   Köpeğin kaybolmasına özellikle çocukların çok üzüldüğünü söyleyen Aydın, yetkililerden yardım istiyor

    Gemlik Belediyesi’nden yapılan açıklamada ise ‘Benekli’nin bulunması için belediye personelinin de aramalara başladığı belirtildi.

     

    (FOTOĞRAFLI)

    Sıradaki Haberadv-arrow
    Sıradaki Haberadv-arrow