hourSON DAKİKA
left-arrowright-arrow
weather
İstanbul
down-arrowup-arrow

    Alper Taban: Adaletli ve adil olacağız

    Alper Taban: Adaletli ve adil olacağız
    expand

    Alper Taban: Adaletli ve adil olacağız

    Haberin Devamıadv-arrow
    Haberin Devamıadv-arrow

    Yavuz YILMAZ/İNEGÖL,(Bursa),(DHA) - BURSA'nın İnegöl ilçesinde Belediye Başkanı Alper Taban, seçimlerin ardından yeni dönemin ilk gününde İshakpaşa Camii'de ikindi namazını kılıp İshakpaşa Türbesi'nde dualar etti. Başkan Taban, namaz sonrası vatandaşlara lokma ikramı yaptı.

    İnegöl Belediye Başkanı Alper Taban, yeni dönemin ilk gününe de hızlı başladı. Beraberindeki AK Parti İlçe Başkanı Mustafa Ersan, MHP İlçe Başkanı Aytekin Torun, parti yöneticileri ve meclis üyeleriyle birlikte ikindi namazı için İshakpaşa Camisine gelen Başkan Taban, namaz sonrası İshakpaşa Türbesinde dualar etti. Duaların ardından vatandaşlara lokma ikram eden Başkan Taban, kendisini yeniden İnegöl Belediye Başkanlığı’na layık gören ilçe halkına teşekkür etti.

    TÜM SEÇMENLERİMİZE, İLÇE HALKIMIZA TEŞEKKÜR EDİYORUM

    Burada bir açıklama yapan Başkan Alper Taban, “Bugün İshakpaşa Hazretleri Türbesi önünde duamızı yaptık, namazlarımızı kıldık. Allah öncelikle ibadetlerimizi kabul eylesin. Atılan oylar tek tek sayıldı ve nihayetinde, farklı farklı vilayetlerimizde farklı farklı sonuçlar olduğunu gördük. Biz en başından bugüne çıkacak sonuç ne olursa olsun karara saygılı olacağımızı ifade etmiştik. Ve bugün şehrimizde Allah’a hamdolsun çok değerli hemşerilerimizin Cumhur İttifakı'na olan güvenini ve bizlere vermiş olduğu desteği görmüş olduk. Ben bu nedenle tüm seçmenlerimize, ilçe halkımıza ayrı ayrı teşekkür ediyorum” dedi.

    32 MECLİS ÜYESİ

    Taban, resmi olmayan sonuçlara göre seçim sonucunu da değerlendirerek; “İnşallah yakın zamanda kesinleşmiş olan sonuçlar da açıklandığında net rakamlar ortaya çıkmış olacak. Ancak bugün resmi olmayan sonuçlara göre 28 ve 4 kontenjan da dahil ettiğimizde 37 meclis üyesinden 32’sini almış gözüküyoruz” dedi.

    ROZETİMİZ TÜRK BAYRAĞI

    Başkan Taban, rozetini çıkardığını ve artık herkesin Belediye Başkanı olduğunu vurguladığı açıklamasını, “Şunu bilmenizi istiyorum ki 16 aylık çalışma zamanı içerisinde hiç bir arkadaşımızı, hiç bir vatandaşımızı, hiçbir büyüğümüzü, kimseyi farklılaştırmadık, kimseyi ayırmadık, ötekileştirmedik. Asla haktan, adaletten kopmadık ve ayrılmadık. Kararlarımızı verirken bu minvalde hareket ederek kararlarımızı verdik. Bundan sonra da kimsenin şüphesi olmasın, kimseyi ayırmadan, herkesin Belediye Başkanı olarak, bizlere oy veren veya vermeyen tüm ilçe halkımızın Belediye Başkanıyız. Bakın taşıdığımız rozet Türk Bayrağı. Rozetimizi çıkardık. Beraberinde inşallah bu topraklarda yaşayan tüm vatandaşlarımızın hakkını hukukunu savunacağız. Tüm kesimlere hizmeti götürmek için mücadele edeceğiz. Adaletli ve adil olacağız. Önümüzdeki 5 yıl için bu şehri yeniden imar etmeye çalışacağız. Bizlere güvenen tüm ilçe halkımızın istek ve taleplerini yerine getirmiş olacağız" sözleriyle tamamladı.

    FOTOĞRAFLI

    Sıradaki Haberadv-arrow
    Sıradaki Haberadv-arrow