hourSON DAKİKA
left-arrowright-arrow
weather
İstanbul
down-arrowup-arrow

    Doğduğundan beri saçına makas değmeyen Baran, İnegölspor'un gözdesi

    Doğduğundan beri saçına makas değmeyen Baran, İnegölsporun gözdesi
    expand

    Doğduğundan beri saçına makas değmeyen Baran, İnegölspor'un gözdesi

    Haberin Devamıadv-arrow
    Haberin Devamıadv-arrow

    Yavuz YILMAZ/İNEGÖL (Bursa), (DHA)- BURSA'nın İnegöl ilçesinde doğduğundan beri saçına makas değmeyen 9 yaşındaki Baran Barış, İnegölspor yaz spor okulunda dikkatleri üzerine çekiyor.
    Hediye ve Osman Barış çiftinin 4 erkek çocuğundan biri olan Baran'ın saçının bugüne kadar hiç kesilmediği öğrenildi. 1 metre 15 santimetre boyundaki Baran'ın saçının uzunluğu ise 80 santimetreye ulaştı. İnegöl'de bulunan Fatih İlkokulu'nda 2'nci sınıf öğrencisi olan Baran, futbolu çok seviyor. İnegölspor yaz spor okuluna katılan Baran, takım arkadaşları arasında uzun saçlarıyla dikkat çekiyor.
    'GÜZEL TEPKİLER ALIYORUZ'
    Kurs bitiminde Baran'ı almaya gelen babası Osman Barış, "4 çocuğumuz var, hepsi erkek, kızımız yok. 4 erkek evladımızın 3'üncüsü Baran. Baran 9 yıl önce dünyaya geldi. 1 yaşına geldiğinde saçları çok güzel ve gürdü. Ben de çocuğumuzun saçlarını kestirmek istemedim. 2 yaşına geldi, saçlarının boyu iyice uzadı, yine kestirmeye kıyamadık. İlkokula başladı, halen saçına makas değmedi. Bazen güzel tepkiler alıyoruz, bazen de çok şaşıranlar oluyor. Saç boyu beline kadar geliyor. Baran da saçını kestirmek istemiyor. Baran, askere giderken kestireceğini söylüyor. Bir gün Baran bir tesiste lavaboya gitmek istedi. O sırada bir kadın 'Orası erkekler tuvaleti, oraya girmesin' deyince, Baran'ın erkek olduğunu söyledim, çok şaşırdı" dedi.
    FUTBOLU SEVİYOR
    Baran'ın futbolu sevdiğini söyleyen baba Osman Barış, "Baran boş zamanlarında futbol oynamayı seviyor. Biz de şehrimizin takımı İnegölspor'da oynamasını çok istiyoruz. O yüzden de İnegölspor yaz okuluna katılmak istedi. Arkadaşları ilk gördüklerinde kız zannediyorlar. Sonra erkek olduğunu öğrenince alıştılar saçlarına" diye konuştu.

    FOTOĞRAFLI

    Sıradaki Haberadv-arrow
    Sıradaki Haberadv-arrow