hourSON DAKİKA
left-arrowright-arrow
weather
İstanbul
down-arrowup-arrow

    İnegöl Belediye Başkanı Taban, zabıta personeli ile buluştu

    İnegöl Belediye Başkanı Taban, zabıta personeli ile buluştu
    expand

    İnegöl Belediye Başkanı Taban, zabıta personeli ile buluştu

    Haberin Devamıadv-arrow
    Haberin Devamıadv-arrow

    Yavuz YILMAZ/İNEGÖL,(Bursa)-(DHA)-BURSA'da İnegöl Belediye Başkanı Alper Taban, belirli aralıklarla yapılan birim ziyaretleri kapsamında Zabıta Müdürlüğü personeliyle bir araya geldi. Bayram öncesi yoğunluğu bir kat daha artan Zabıta Ekiplerine, azimli ve gayretli çalışmaları nedeniyle teşekkür edildi.

    Belirli zaman dilimlerinde farklı birimlere yönelik personel ziyaretleri gerçekleştiren İnegöl Belediye Başkanı Alper Taban, yeni haftaya bu ziyaretler kapsamında Zabıta Müdürlüğü personeli buluşmasıyla başladı. Sabah 08.00’da Osmanbey Lokantasında ekiplerle birlikte sabah çorbasını içen Başkan Taban’a, Zabıta Müdürlüğünden sorumlu Başkan Yardımcısı Rıdvan Kocaağa ile Zabıta Müdürü Bilal Aktürk de eşlik etti. Buluşmada Zabıta Müdürlüğüne bağlı güvenlik personeli de yer aldı.

    “GAYRETLERİNİZDEN DOLAYI TEŞEKKÜR EDİYORUM”
    Kahvaltı sonrası kısa bir konuşma yapan Başkan Alper Taban, “Bayram haftasına girdik. Bu hafta işlerin de biraz daha yoğunlaşacağı bir dönem. Öncelikle kolaylıklar ve başarılar diliyorum. İşiniz kolay değil, bunun farkındayız. Hepimizin yükü ağır. Salgın süreci henüz bitmiş değil. Bu süreç içerisinde daha önce hiç tecrübe etmediğimiz olayları yaşıyoruz hep beraber. Neredeyse tüm dünya ülkelerine bulaşıp bu kadar insanın ölümüne neden olan, gözle göremediğimiz bir varlık. Ancak tabi bu da bir deneyim. Çok şükür kurum olarak sorun yaşamadık ancak sizler de bizler de risk altındayız. İnsanlarla sürekli iç içeyiz. Sağlığınıza dikkat edin, tedbirlerinizi mutlaka alın. Bazı birimler bu gibi durumlarda daha yoğun çalışma, sürekli görevi başında olma gibi zorunluluklar taşıyor. Siz de bu birimlerden birisiniz. Ben hepinize azimli ve gayretli çalışmalarınızdan dolayı teşekkür ediyorum” dedi.

    Buluşmada İnegöl ve İnegöl Belediyesi’nin hizmetleri üzerine istişareler de yapıldı. Şehrin ortak akılla yönetilmesinde personelin eksikleri tespiti ve sunacağı önerilerin önemine dikkat çekildi. Başkan Taban, İnegöl Belediyesi’nin tüm personellerinin şehri bir adım daha ileri taşımak adına gösterdiği özveriyi gördüklerini ve bunun sürdürülebilir olması adına adımlar attıklarını kaydetti.

    FOTOĞRAFLI

    Sıradaki Haberadv-arrow
    Sıradaki Haberadv-arrow