hourSON DAKİKA
left-arrowright-arrow
weather
İstanbul
down-arrowup-arrow

    İnegöl Belediyesi ara sokakları dezenfekte etti

    İnegöl Belediyesi ara sokakları dezenfekte etti
    expand

    İnegöl Belediyesi ara sokakları dezenfekte etti

    Haberin Devamıadv-arrow
    Haberin Devamıadv-arrow

    Yavuz YILMAZ/İNEGÖL,(Bursa),(DHA)-KORONAVİRÜS tedbirleri kapsamında çalışmalarını sürdüren İnegöl Belediyesi, şehrin ana arterleriyle birlikte ara sokaklarda da dezenfekte çalışmalarını sürdürüyor.

    Dünyada etkisini gösteren koronavirüse karşı ülkemizde ciddi tedbirler alınmaya devam ediyor. Gerek hükümet gerekse yerel yönetimler virüsle mücadele konusunda önemli adımlar atarken, İnegöl Belediyesi de ilk günden bu yana sıkı bir çalışma ortaya koyuyor.
    Koronavirüsün ülkemizde de görülmesiyle öncelikle toplu kullanım alanlarından başlayarak tüm şehirde dezenfekte seferberliğinin startını veren İnegöl Belediyesi, 1 ayı aşkın süredir bu çalışmaları titizlikle sürdürüyor. 1065 kilometrekarelik alanda dezenfekte çalışması yapılmayan tek bir bölge kalmaksızın yapılan çalışmalarda, ara sokaklar dahi dezenfekte ediliyor.

    ARA SOKAKLAR VE KIRSAL MAHALLELER DEZENFEKTE EDİLDİ

    Dezenfekte çalışmalarında öncelik ana arterlere verilirken, caddelerdeki dezenfeksiyonun ardından ara sokaklarda da çalışmalara başlandı. Yapılan dezenfekte çalışmaları kapsamında hafta sonu ara sokaklar ile birlikte; Aile Sağlığı Merkezleri, Metal Sanayi Sokakları, Belediye Ek Hizmet Binaları ve kırsal mahalleler dezenfekte edildi.

    FOTOĞRAFLI

    Sıradaki Haberadv-arrow
    Sıradaki Haberadv-arrow