hourSON DAKİKA
left-arrowright-arrow
weather
İstanbul
down-arrowup-arrow

    İnegöl Belediyesi'nden bayram temizliği

    İnegöl Belediyesinden bayram temizliği
    expand

    İnegöl Belediyesi'nden bayram temizliği

    Haberin Devamıadv-arrow
    Haberin Devamıadv-arrow

    Yavuz YILMAZ/İNEGÖL,(Bursa),(DHA)-COVİD-19 salgını nedeniyle kısıtlama tedbirleri kapsamında fiziki temastan ziyade gönüllerin bir olacağı Ramazan Bayramı öncesi İnegöl Belediyesi, şehrin genelinde bayram temizliği çalışmalarına devam ediyor.

    İnegöl Belediyesi Temizlik İşleri Müdürlüğü tarafından başlatılan çalışmalar kapsamında ekipler dört koldan hummalı bir çalışma sürdürüyor. Şehir merkezinin yanı sıra kırsalda da çalışmalarına hızla devam eden ekipler, Çeltikçi, Cerrah, Edebey, Yeniceköy, Sungurpaşa, Boğazköy, Hamzabey, Tokuş, Şipali, Kurşunlu, Hocaköy, İsaören, Deydinler ve Ortaköy Mahallelerinde cadde ve sokakları otomatik yol süpürme makinası ile temizlerken sokakları da tankerlerle yıkama faaliyetini sürdürüyor.

    BAYRAM BOYUNCA DEVAM EDECEK

    Temizlik İşleri Müdürlüğü Ramazan Bayramı boyunca tüm personelleri ile tam zamanlı olarak faaliyet gösterecek. Genel çöp toplama faaliyetleri rutin olarak devam edecek. Geri dönüşüm toplama çalışmaları da yine gününde devam edecek. Sokağa çıkma yasağı boyunca mevkiici personel rutin temizlik çalışmalarını sürdürecek. Vatandaşlar, 153 ve 05301573000 WhatsApp Çözüm Merkezi hatları üzerinden İnegöl Belediyesi’ne 24 saat ulaşabilecek.

    FOTOĞRAFLI

    Sıradaki Haberadv-arrow
    Sıradaki Haberadv-arrow