hourSON DAKİKA
left-arrowright-arrow
weather
İstanbul
down-arrowup-arrow

    İnegöl'de belediye ekipleri su baskınlarına anında müdahale etti

    İnegölde belediye ekipleri su baskınlarına anında müdahale etti
    expand

    İnegöl'de belediye ekipleri su baskınlarına anında müdahale etti

    Haberin Devamıadv-arrow
    Haberin Devamıadv-arrow

    Yavuz YILMAZ/İNEGÖL,(Bursa),(DHA)-BURSA'da İnegöl Belediyesi, sabah saatlerinde yaşanan yoğun yağış sonrası 5 ekiple sahaya inerek BUSKİ’nin çalışmalarına destek verdi. Muhtelif bölgelerde oluşan su baskınlarının giderilmesi için rögarlar temizlenerek kısa sürede hayatın normale dönmesi sağlandı.

    İnegöl'de sabah saatlerinde etkili olan sağanak yağış, cadde ve sokaklarda rögarların tıkanması nedeniyle su birikmesine neden oldu. İnegöl Belediyesi, yağışın başlamasıyla birlikte erken saatlerde sahaya inerek su baskınlarının önüne geçebilmek için BUSKİ ekiplerine destek verdi. Dört bir koldan sürdürülen çalışmalarla şehrin muhtelif bölgelerinde cadde ve sokaklarda oluşan su birikintilerinin vatandaşı etkilememesi ve tıkanan rögarların kısa sürede açılması için BUSKİ ekipleriyle sahaya inen İnegöl Belediyesi, 5 ekiple beraber özellikle Orhaniye ve Mesudiye bölgesinde pek çok sokağa müdahaleler yaptı. Bu mahallelerin yanı sıra merkezde farklı bölgelerde de rögarların açılması için çalışma yürütüldü.

    Vatandaşın mağduriyet yaşamaması için sorumluluk alan İnegöl Belediyesi, kısa sürede kapanan rögarların açılmasını sağlayarak hayatın normale dönmesine katkıda bulundu.

    FOTOĞRAFLI

    Sıradaki Haberadv-arrow
    Sıradaki Haberadv-arrow