hourSON DAKİKA
left-arrowright-arrow
weather
İstanbul
down-arrowup-arrow

    İnegöl'de tehlike teşkil eden binalar yıkıldı - Yeniden

    İnegölde tehlike teşkil eden binalar yıkıldı - Yeniden
    expand

    İnegöl'de tehlike teşkil eden binalar yıkıldı - Yeniden

    Haberin Devamıadv-arrow
    Haberin Devamıadv-arrow

    Yavuz YILMAZ,İNEGÖL,(Bursa),(DHA)-BURSA'da İnegöl Belediyesi, bir süre önce yanarak kullanılamaz hale gelen ahşap bina ile uzun süredir metruk şekilde bulunan binanın yıkımlarını gerçekleştirdi.

    İnegöl Belediyesi, tehlike arz eden ve görüntü kirliliği oluşturan binaların yıkımlarını yaparak modern bir kent oluşturmak adına çalışmalarını sürdürüyor. Bu kapsamda Mahmudiye Mahallesinde iki binanın yıkım çalışması gerçekleştirildi. İlk yıkım Mahmudiye Mahallesi 2. Çıkmaz Sokakta yapıldı. Uzun süredir kullanılmayan metruk binanın tehlike arz etmesi nedeniyle ahşap evin sahibine yıkılmasıyla ilgili tebligat yapıldı. Yer sahibinin yıkımı belirtilen süre içerisinde yapmaması üzerine, bu sabah Fen İşleri Müdürlüğü ekipleri binanın yıkımını kontrollü şekilde gerçekleştirdi.

    YANGINDA KULLANILAMAZ HALE GELEN BİNANIN YIKIMI YAPILDI

    Fen İşleri Müdürlüğü ekiplerinin ikinci yıkım adresi ise Mahmudiye Mahallesi Azizler Sokakta bulunan ahşap bina oldu. Bir süre önce çıkan yangında tamamen yanarak kullanılamaz hale gelen binanın yer sahibine tehlike arz ettiği gerekçesiyle yıkılması gerektiği bildirildi. Ancak yer sahibi belirtilen sürede yıkımı yapmadı. İnegöl Belediyesi ekipleri bugün binanın yıkımını gerçekleştirdi.

    FOTOĞRAFLI

    Sıradaki Haberadv-arrow
    Sıradaki Haberadv-arrow