hourSON DAKİKA
left-arrowright-arrow
weather
İstanbul
down-arrowup-arrow

    Kadınlar günü için yaşam ve alışveriş fuarı düzenlenecek

    Kadınlar günü için yaşam ve alışveriş fuarı düzenlenecek
    expand

    Kadınlar günü için yaşam ve alışveriş fuarı düzenlenecek

    Haberin Devamıadv-arrow
    Haberin Devamıadv-arrow

    Yavuz YILMAZ/İNEGÖL(Bursa),(DHA)-BURSA’da İnegöl Belediyesi, 8 Mart Dünya Kadınlar Günü nedeniyle kapalı pazaryerinde İnegöllü Bayanlar grubu işbirliğinde 350 standın kurulacağı, ‘Yaşam ve Alışveriş Fuarı’ düzenleyecek.

    8 Mart Dünya Kadınlar Gününde pek çok etkinlikle ilçe halkını buluşturacak olan İnegöl Belediyesi, bu özel günde özel bir organizasyona hazırlanıyor. Facebook’ta bulunan İnegöllü Bayanlar Grubu işbirliğinde ‘Yaşam ve Alışveriş Fuarı’ düzenlenecek.

    BAŞKAN TABAN’DAN ETKİNLİKLERE DAVET

    Hem girişimci bayanlara destek olmak hem de Kadınlar Gününde özel indirimlerle bayanlara fırsatlar sunmak amacıyla hayata geçirilen organizasyon, 08 Mart Pazar günü kapalı pazaryerinde gerçekleştirilecek. Sabah 09.00’da açılacak olan ‘Yaşam ve Alışveriş Fuarı’, akşam 22.00’a kadar devam edecek. 350 standın yer alacağı fuar organizasyonu öncesi açıklama yapan Belediye Başkanı Alper Taban, “8 Mart Dünya Kadınlar Günü için Pazar günü düzenlenecek bir dizi etkinliğimiz var. Bunlardan biri de İnegöllü Bayanlar Grubuyla organize ettiğimiz ‘Yaşam ve Alışveriş Fuarı.’Merpa pazaryerimizde sabah 09.00’da başlayacak olan etkinliğimiz akşam 22.00’a kadar sürecek. Bayanlar için özel alışveriş ve indirim fırsatlarıyla birlikte aynı zamanda bu etkinlik girişimci bayanlara da destek amacı taşıyor. İki faydanın aynı çatı altında toplandığı bir organizasyon olduğunu ifade edebiliriz. Yine 8 Mart Pazar günü Kent Konseyi Kadınlar Grubu işbirliğinde İnegöl Belediyesi önündeki alanda kahve programımız olacak. 14.30’da başlayacak bu etkinliğimiz de akşam 17.00’a kadar sürecek. Burada bayanlara kahve ikramları yapılacak. Ben şimdiden tüm kadınların 8 Mart Dünya Kadınlar Gününü kutlarken, yapılacak etkinliklerimize de tüm ilçe halkımızı davet ediyorum” dedi.

    FOTOĞRAFLI

     

    Sıradaki Haberadv-arrow
    Sıradaki Haberadv-arrow