hourSON DAKİKA
left-arrowright-arrow
weather
İstanbul
down-arrowup-arrow

    Ali Özkan: 'Amacımız benzersiz bir kent oluşturmak'

    Ali Özkan: Amacımız benzersiz bir kent oluşturmak
    expand

    Ali Özkan: 'Amacımız benzersiz bir kent oluşturmak'

    Haberin Devamıadv-arrow
    Haberin Devamıadv-arrow

    Yasin KESKİN/KARACABEY,(Bursa),(DHA)-KARACABEY'de, Cumhur İttifakı Proje ve Aday Tanıtım Toplantısı, büyük bir coşku ve yoğun katılım ile gerçekleşti. Karacabey Belediye Başkanı ve Adayı Ali Özkan, ''Amacımız benzersiz bir kent oluşturmak'' dedi. 

    Karacabey Atatürk Kapalı Spor Salonu'nda gerçekleşen Cumhur İttifakı Proje ve Aday Tanıtım Toplantısına, önceki Dönem İçişleri Bakanı ve AK Parti Bursa Milletvekili Efkan Ala, AK Parti Bursa Milletvekili Mustafa Esgin, AK Parti Bursa İl Başkanı Ayhan Salman, MHP Bursa il başkan yardımcıları, STK temsilcileri, AK Parti ve MHP üyeleri ile çok sayıda vatandaş katıldı. Hedeflerinin benzersiz bir kent oluşturmak olduğunu belirten Karacabey Belediye Başkanı ve Adayı Ali Özkan ''Kentin orijinal dokusunu koruyarak yerinde geliştirmek, tarım alanındaki bilgi birikimini kullanarak ekolojik turizm bölgesine dönüşmek, eğitim faaliyetleri ile rol model oluşturacak bir altyapı kurmak, sanayi ve teknoloji altyapısını küresel standartlar çerçevesinde oturtarak marka kent haline dönüşmek, modern sanayicilik anlayışında çok popüler olan ve sanayiciliğe bakış açısını farklılaştıran Endüstri 4.0 uygulamalarında olduğu gibi belediyecilik anlayışında da “Yaşam 2.0” konseptinde özel bir kent kültürü oluşturmak, hedeflerimiz arasında yer alıyor. Bu anlamda, uluslararası itibar gören, kent dinamiklerini harekete geçirmiş, marka değeri olan, sakinlerinin yaşamaktan gurur duyduğu, gelişmiş bir Karacabey vaat ediyoruz” dedi.

    '150 BİN KİŞİYE İŞ İMKANI HEDEFLİYORUZ'

    Özkan, “Cumhurbaşkanımızın da örnek gösterdiği ve teknolojik dönüşüm açısından vizyon projelerden biri olan TEKNOSAB için çalışmalarımız son sürat devam ediyor. Bu proje ile Karacabey’deki nüfus yoğunluğu, ticari hayat artacak ve işsizlik son bulacak. Gençlerimiz için yeni istihdam imkânları oluşacak. Bursa ve Türkiye ekonomisine büyük katkı sağlayacak TEKNOSAB projesi kapsamında, 150 bin kişiye iş imkânı sağlamayı hedefliyoruz. Karacabey’i her yönüyle güzel günler bekliyor” şeklinde konuştu.
    FOTOĞRAFLI
     

     

    Sıradaki Haberadv-arrow
    Sıradaki Haberadv-arrow