hourSON DAKİKA
left-arrowright-arrow
weather
İstanbul
down-arrowup-arrow

    Başkan Ali Özkan’dan pazaryeri ziyareti

    Başkan Ali Özkan’dan pazaryeri ziyareti
    expand

    Başkan Ali Özkan’dan pazaryeri ziyareti

    Haberin Devamıadv-arrow
    Haberin Devamıadv-arrow

    Yasin KESKİN/KARACABEY(Bursa),(DHA)- KARACABEY Belediye Başkanı Ali Özkan, ‘mobil başkan’ unvanıyla  ilçenin her noktasında vatandaşlarla bir araya gelmeye devam ediyor.

    Başkan Özkan, hafta sonunda da durmayarak eşiyle ve çocuklarıyla birlikte pazaryerini ziyaret etti ve vatandaşlarla bir araya geldi. Eşi Gülden Özkan, hukuk fakültesi mezunu olan büyük kızı Sena Özkan ve iç mimarlık son sınıf öğrencisi olan küçük kızı Serra Özkan ile birlikte pazaryerine giden Ali Özkan, burada esnaf ve vatandaşlara hayırlı alışverişler dilerken, Karacabey Belediyesi’nin yaptırdığı bez torbaları da vatandaşlara dağıttı. Ziyarette Özkan ailesine vatandaşlar da büyük ilgi gösterirken, Başkan Özkan hem vatandaşların hem de esnafın talep ve önerilerini dinledi.

    ‘ORTAK AKILLA KARACABEY’İ GELECEĞE TAŞIYACAĞIZ’

    Göreve geldikleri günden bu yana, ilçenin geleceğini inşa etmek için yoğun bir şekilde çalışmalarını sürdürdüklerini kaydeden Ali Özkan, istişare kültürüne büyük önem verdiklerini ve Karacabey’i ‘ortak akılla’, vatandaşlarla birlikte yönetmeye devam ettiklerini ifade etti. Yeni projelerin de devreye girmesiyle birlikte, Karacabey’in her alanda örnek kent olmaya devam edeceğini aktaran Özkan, vatandaşlardan destek sözü aldı.

    FOTOĞRAFLI

    Sıradaki Haberadv-arrow
    Sıradaki Haberadv-arrow