hourSON DAKİKA
left-arrowright-arrow
weather
İstanbul
down-arrowup-arrow

    Hemşeri Derneklerinden Başkan Özkan’a ziyaret

    Hemşeri Derneklerinden Başkan Özkan’a ziyaret
    expand

    Hemşeri Derneklerinden Başkan Özkan’a ziyaret

    Haberin Devamıadv-arrow
    Haberin Devamıadv-arrow

    Yasin KESKİN/KARACABEY(Bursa),(DHA)- KARACABEY Hemşeri Dernekleri Federasyonu Başkanı Osman Bektaş ve yönetim kurulu üyeleri Belediye Başkanı Ali Özkan’ı makamında ziyaret etti. Ziyarette derneğin faaliyetlerinden bahseden Bektaş, Başkan Özkan’a yeniden aday gösterilmesinden dolayı da hayırlı olsun dileklerini iletti.

    Karacabey Hemşeri Dernekleri Federasyonu Başkanı Osman Bektaş ve beraberindeki heyet Karacabey Belediye Başkanı Ali Özkan’a ziyaret gerçekleştirdi. Özkan’a yeni seçim döneminde başarılar dileyen Bektaş, “Bu süreçte Başkanımıza hayırlı olsun dileklerimizi iletiyoruz. Federasyon olarak düzenlediğimiz faaliyetlerde belediyemizin de önemli katkıları oldu ve bundan sonra da yanımızda olacağına inanıyoruz. Tüm hizmetlerinden dolayı Başkanımız Ali Özkan’a teşekkür ediyor, çalışmalarında başarılar diliyorum’’ dedi.

    Ziyaretten duyduğu memnuniyeti dile getiren Başkan Özkan da, farklı kültür ve geleneklerin Karacabey’i daha da anlamlı hale getirdiğini ifade ederek, “Bu çeşitlilik, böyle güzel bir federasyon altında güzel faaliyetlerle buluşuyor. Bizler de bu zamana kadar imkanlarımız dahilinde her türlü desteği sağladık ve bundan sonraki süreçte de çalışmalarınıza destek olmaya devam edeceğiz” diye konuştu. Ziyaret daha sonra toplu fotoğraf çekimiyle son buldu.

    FOTOĞRAFLI

    Sıradaki Haberadv-arrow
    Sıradaki Haberadv-arrow