hourSON DAKİKA
left-arrowright-arrow
weather
İstanbul
down-arrowup-arrow

    Karacabey Belediyesi’nden öğrencilere yarıyıl hediyesi

    Karacabey Belediyesi’nden öğrencilere yarıyıl  hediyesi
    expand

    Karacabey Belediyesi’nden öğrencilere yarıyıl hediyesi

    Haberin Devamıadv-arrow
    Haberin Devamıadv-arrow

    Muammer İRTEM/KARACABEY (Bursa),(DHA)-KARACABEY Belediyesi, ilçe sınırları içerisinde yer alan ilkokul öğrencilerine karne hediyesi olarak sinema bileti hediye etti.

    Karacabey Belediye Başkanı Ali Özkan, göreve geldiği günden bu yana en önemli yatırım önceliklerinin başında gelen eğitime destek çalışmalarına tüm hızıyla devam ettiklerini söyledi. Bu doğrultuda öğrencilerin her zaman yanında yer aldıklarını ifade eden Özkan, “Sömestr tatilinde de öğrencileri unutmadık. Karacabey Belediyesi olarak ilçe sınırları içinde eğitim gören tüm öğrencilere sinema bileti hediye ettik. Öğrenciler biletlerini 18 Ocak– 2 Şubat tarihleri arasında her sabah 09.00 ile 11.00 saatleri arasında Karacabey Sinema Salonu’nda kullanabilecek” dedi.

    Biletlerle yarıyıl tatilinde 1, 2, 3 ve 4. sınıflarda eğitim gören öğrencilerin Rafadan Tayfa Göbekli Tepe filmini ücretsiz olarak izleyebileceklerini dile getiren Özkan, ‘Haydi Çocuklar Sinemaya’ diyerek başlattıkları bu etkinlik kapsamında öğrencilerin biletlerini öğretmenlerinden aldıklarını kaydetti.

    “HER ZAMAN ÖĞRENCİLERİN YANINDAYIZ”

    Eğitime büyük önem verdiklerinin altını çizen Özkan, her zaman öğrencilerin yanında olduklarını söyledi. Özkan, eğitime destek çalışmalarını sürdürdüklerini dile getirerek, “Geleceğimiz öğrencilerimizin ellerinde şekillenecek. Bu nedenle eğitime ve gençlere yapılan yatırım ülkenin geleceği için atılmış en önemli adımdır. Sömestr tatilinde de öğrencilerimizi unutmadık ve ‘Yarıyıl Tatilinde Biletiniz Belediyeden’ diyerek 4500 öğrencimize sinema bileti hediye ettik. Karnesini alan olan tüm öğrencilerimizi kutlar; eğitim öğretim hayatlarında başarılar dilerim” diye konuştu.

    FOTOĞRAFLI

    Sıradaki Haberadv-arrow
    Sıradaki Haberadv-arrow