hourSON DAKİKA
left-arrowright-arrow
weather
İstanbul
down-arrowup-arrow

    Karacabey Belediyespor Voleybol Takımı’ndan tepki: 'Spora yakışmayan manzaralarla karşılaştık'

    Karacabey Belediyespor Voleybol Takımı’ndan tepki: Spora yakışmayan manzaralarla karşılaştık
    expand

    Karacabey Belediyespor Voleybol Takımı’ndan tepki: 'Spora yakışmayan manzaralarla karşılaştık'

    Haberin Devamıadv-arrow
    Haberin Devamıadv-arrow

    Yasin KESKİN / KARACABEY (Bursa), (DHA)

    2. Lig'de mücadele veren Karacabey Belediyespor Voleybol Takımı Antrenörü Mustafa Cengiz, Aydın deplasmanında spor ahlakına yakışmayan manzaralarla karşılaştıklarını belirtti.

    Aydın Büyükşehir Belediyespor maçı sonrasında açıklamalarda bulunan Karacabey Belediyespor Voleybol Takımı Antrenörü Mustafa Cengiz, “Sporda öncelikle ahlak şart. Aydın Büyükşehir Belediyespor ile deplasmanda geçtiğimiz hafta yaptığımız mücadele öncesinde karşılaştığımız manzara karşısında şok olduk. Bize verdikleri soyunma odasının kullanılamayacak vaziyette olduğunu maç öncesinde yetkililere söylememize rağmen, değiştirilmeyerek sportmenliğe yakışmayacak bir davranışta bulunuldu. Sporculuk ve antrenörlük hayatımda ilk defa böyle bir muamele ile karşılaştım. Verdikleri soyunma odasının ne lavabosu vardı, ne de tuvaleti. Eski ve kullanılamayacak duşu ile de adeta harabeyi anımsatan bir soyunma odasını bize tahsis etmişler." dedi.

    "Aydın Büyükşehir Belediyespor ile Aydın Gençlik ve Spor İl Müdürlüğü, spor ahlakına davet ediyorum." ifadesini kullanan Cengiz, "Maçın ilk düdüğünden itibaren Aydın lehine yanlı verilen hakem kararlarından da anladık ki, hakemler ve yetkililer Aydın Büyükşehir Belediyespor’un maçtan galip ayrılması için organize olmuşlar. Bu da ne spor etiğine ne de spor ahlakına yakışmadı. Umarız bundan sonra Aydın’da oynanacak spor müsabakalarında, bizim karşılaştığımız bu tür talihsiz durumlar yaşanmaz.” ifadelerini kullandı.

    (FOTOĞRAFLI).

    Sıradaki Haberadv-arrow
    Sıradaki Haberadv-arrow