hourSON DAKİKA
left-arrowright-arrow
weather
İstanbul
down-arrowup-arrow

    Karacabey’de altyapı çalışmaları sürüyor

    Karacabey’de altyapı çalışmaları sürüyor
    expand

    Karacabey’de altyapı çalışmaları sürüyor

    Haberin Devamıadv-arrow
    Haberin Devamıadv-arrow

    Yasin KESKİN/KARACABEY,(Bursa),(DHA)-BURSA'da Karacabey’in geleceğine katkı sağlayacak en önemli çalışmalardan biri olan elektrik hatlarının yer altına alınması ve mevcut hatların yenilenmesi çalışmaları tam gaz ilerliyor.

    Kentte işlevselliğini büyük ölçüde yitirmiş havai elektrik hatlarının yer altına alınma çalışmalarını yerinde inceleyen  Belediye Başkanı Ali Özkan, UEDAŞ iş birliğinde gerçekleşen çalışmalar tamamlandığında, Karacabey’in hem görsel hem can güvenliği hem de elektrik kesintilerinin minimum seviyeye inmesi açısından çok iyi bir noktaya ulaşacağını kaydetti.

    BAŞARILI İLERLİYOR

    Kent genelinde, 2 yıla yakın bir süredir bu çalışmaların yapıldığını ve yaklaşık yüzde 60 oranında başarıyla tamamlandığını kaydeden Başkan Ali Özkan, “UEDAŞ iş birliğinde, Karacabey’imizde elektrik hatlarının yer altına alınmasına yönelik çalışmalar tüm hızıyla devam ediyor. Yapılan son çalışmalar neticesinde bu yıl gerçekleşen elektrik kesintilerinin çok az olması, buradaki başarı oranın da önemli bir göstergesi. İnşallah bu çalışmalar tamamlandığında, Karacabey her yönüyle örnek bir kent haline gelecek” dedi.

    ÖNÜMÜZDEKİ 50 YILA HİTAP EDECEK

    Karacabey’de, Bursa Büyükşehir Belediyesi tarafından toplamda 226 km’lik içme suyu hattının yenilenmesini sağlayacak içme suyu şebekesi çalışmalarının da bir yandan sürdüğünü belirten Başkan Ali Özkan, tüm bu çalışmalar tamamlandığında Karacabey’de artık altyapı meselesinin gündemden çıkacağını ve kentin 50 yılına hitap edecek, modern bir altyapıya kavuşacağını söyledi. Başkan Özkan, çalışmalarda emeği geçen UEDAŞ yetkililerine ve müteahhit firma çalışanlarına kolaylıklar diledi.

    FOTOĞRAFLI

    Sıradaki Haberadv-arrow
    Sıradaki Haberadv-arrow