hourSON DAKİKA
left-arrowright-arrow
weather
İstanbul
down-arrowup-arrow

    Karacabey’de çevik kuvvet birimi kuruluyor

    Karacabey’de çevik kuvvet birimi kuruluyor
    expand

    Karacabey’de çevik kuvvet birimi kuruluyor

    Haberin Devamıadv-arrow
    Haberin Devamıadv-arrow

    Yasin KESKİN/KARACABEY(Bursa),(DHA)-KARACABEY’de çeşitli temaslarda bulunan Bursa Valisi Yakup Canbolat, Belediye Başkanı Ali Özkan ile bir araya geldi.  Ziyaretin ardından Karacabey’de kurulması planlanan çevik kuvvet biriminin müjdesini veren Vali Canbolat, “Karacabey’imize hayırlı olsun” dedi.

    Karacabey’in son yıllarda gerçekleştirdiği büyüme ivmesi, kentte önemli adımların atılmasına da olanak sağlıyor. Geçtiğimiz günlerde, çeşitli temaslarda bulunmak üzere Karacabey’e gelen Bursalı Valisi Yakup Canbolat, İl Emniyet Müdürü Tacettin Aslan, İl Jandarma Komutanı Hakan Saraç, Karacabey’de çeşitli toplantı ve ziyaretlerde bulunmuştu. Görüşmeler kapsamında, Karacabey’in özellikle son yıllarda gerçekleştirdiği atılımların son derece önemli olduğunu aktaran Vali Canbolat, Karacabey’de kurulması planlanan çevik kuvvet biriminin de müjdesini vererek, “Karacabey’imize hayırlı olsun” dedi.

    “İLÇEMİZ HER ALANDA GELİŞİYOR”

    Gerçekleşen görüşmede Belediye Başkanı Ali Özkan da Vali Canbolat’a ilçede gerçekleştirilen projeler ve faaliyetler üzerine paylaşımlarda bulunarak, “İlçemiz her alanda büyümeye ve gelişmeye devam ediyor. Büyüme ivmesini hızla sürdürmesi sebebiyle de kentimizde art arda yeni müjdeler veriyoruz. Örneğin yakın zamanda Orman Müdürlüğünün kurulacak olması, sadece şehrimize değil Bursa’mıza ve ülkemize de büyük katma değer sağlaması beklenen TEKNOSAB gibi önemli adımlar hızla atılıyor. Şimdi ise Sayın Valimize son müjdesinden ötürü teşekkürlerimi ifade ederek, çevik kuvvet biriminin ilçemize hayırlı olmasını diliyorum’’ dedi.

    FOTOĞRAFLI

    Sıradaki Haberadv-arrow
    Sıradaki Haberadv-arrow