hourSON DAKİKA
left-arrowright-arrow
weather
İstanbul
down-arrowup-arrow

    Karacabey’de çocuk parkları da 7/24 kameralar ile takip edilecek

    Karacabey’de çocuk parkları da 7/24 kameralar ile takip edilecek
    expand

    Karacabey’de çocuk parkları da 7/24 kameralar ile takip edilecek

    Haberin Devamıadv-arrow
    Haberin Devamıadv-arrow

    Yasin KESKİN/KARACABEY,(Bursa),(DHA)-BURSA'da Karacabey Belediyesi, ilçe genelinde güvenlik amaçlı faaliyete geçirdiği güvenlik kameralarının sayısını arttırıyor. Karacabey Belediye Başkanı Ali Özkan,“Çalışmalar kapsamında, özellikle çocuklarımızın ve ailelerimizin güvenliği için oyun parklarını bu kameralarla 7/24 gözetim altında tutmayı planlıyoruz” dedi.

    Karacabey Belediyesi, 3T vizyonu çerçevesinde kentin teknolojik açıdan gelişimine yönelik yatırımlarını hız kesmeden sürdürüyor.

    Bu kapsamda Karacabey Belediyesi, ilçe genelinde güvenlik amaçlı faaliyete geçirdiği güvenlik kameralarının sayısını artırıyor. Belediye Başkanı Ali Özkan, bu konuda vatandaşlardan da talep geldiğini belirterek,“İlçemizin belirli noktalarında, meydanlarında kurduğumuz kamera sistemlerini, artık çocuklarımızın ve ailelerimizin vakit geçirdiği parklara da kurma kararı aldık. Ve bu çalışmamızı başlattık. İnşallah tüm parklarımız bu şekilde gözetim altında tutulacak” dedi.

    ‘GÜVENLİ KENT’ VURGUSU

    Özkan,“Karacabey Belediyesi olarak, kırsal mahallelerin giriş çıkış ve meydanlarında, şehir içinde bazı cadde, sokak ve meydanlarda, bazı kamu, kurum önlerine ve kültür merkezi, pazaryeri ile otopark gibi vatandaşların yoğun faaliyette bulunduğu alanlarda kameralarımız çalışmaya devam ediyor. Karacabey’in her anlamda yaşanabilir ve güvenli bir kent olması temel önceliğimiz. Bu konuda yatırımlarımız devam edecek” diye konuştu.

    Özkan ayrıca, bu kameraların kaydettiği görüntülerin de gerektiğinde Emniyet ve Jandarma birimleriyle paylaşıldığını belirterek, özellikle asayiş olaylarında polis ve jandarmaya destek olunduğunu kaydetti.

    Sıradaki Haberadv-arrow
    Sıradaki Haberadv-arrow