hourSON DAKİKA
left-arrowright-arrow
weather
İstanbul
down-arrowup-arrow

    Karacabey’de pazar yerlerine karantina düzenlemesi

    Karacabey’de pazar yerlerine karantina düzenlemesi
    expand

    Karacabey’de pazar yerlerine karantina düzenlemesi

    Haberin Devamıadv-arrow
    Haberin Devamıadv-arrow

    Yasin KESKİN/KARACABEY,(Bursa),(DHA)-BURSA'da koronavirüs önlemleri kapsamında uygulanan kısıtlama kararlarından dolayı Karacabey’deki pazaryerleriyle ilgili de bir dizi düzenlemeye gidildi.

    Koronavirüs ile mücadele, tüm dünyada ve ülkemizde olduğu gibi Karacabey’de de kararlı bir şekilde sürüyor. Korona virüs önlemleri kapsamında uygulanan kısıtlama kararlarından dolayı Karacabey’deki pazaryerleriyle ilgili bir dizi düzenlemeye gidildi.

    Karacabey Belediye Başkanı Ali Özkan, pazaryerleri ile ilgili yapılan düzenlemeleri kamuoyuyla paylaştı. Buna göre kentte salı günleri Ömer Matlı Pazar Yerinde kurulan ilçe pazarının; pazartesi, salı ve çarşamba günlerinde aynı yerde kurulmasına, Cumartesi pazarının ve Yeniköy'de kurulan Pazar pazarının ise cuma günlerinde aynı yerinde kurulmasına karar verildi.

    TOPLUM SAĞLIĞI VURGUSU

    Başkan Özkan konuyla ilgili yaptığı açıklamada ise “Toplum sağlığını düşünerek aldığımız bu tedbirlere, vatandaşlarımızın sosyal mesafe ve maske kurallarına uyarak riayet etmelerini önemle rica ediyorum. Korona virüsü hep birlikte, ortak mücadele ile yeneceğiz. Bunun için herkesin kuralları en iyi şekilde uyması gerekiyor” dedi.

    FOTOĞRAFLI

    Sıradaki Haberadv-arrow
    Sıradaki Haberadv-arrow