hourSON DAKİKA
left-arrowright-arrow
weather
İstanbul
down-arrowup-arrow

    Karacabey’in sosyal donatı alanları zenginleşiyor

    Karacabey’in sosyal donatı alanları zenginleşiyor
    expand

    Karacabey’in sosyal donatı alanları zenginleşiyor

    Haberin Devamıadv-arrow
    Haberin Devamıadv-arrow

    Yasin KESKİN/KARACABEY,(Bursa),(DHA)-BURSA'da Karacabey Belediyesi, Emirsultan Mahallesi Zeki Müren Parkı'ndaki çalışmalarını tamamladı. Ekiplerin, bölge halkının sosyal yaşamına katkı sağlayacak hale getirdiği park, vatandaşlardan da beğeni topladı.

    Karacabey Belediyesi, ‘modern kent’ hedefiyle ilçenin dört bir yanında hem alt yapı hem de üst yapı iyileştirme çalışmalarını aralıksız sürdürüyor.Belediye ekipleri şehrin park, bahçe ve refüjlerindeki bakım çalışmalarına devam ederken, yapılan çalışmalar kapsamında ekipler son olarak, Zeki Müren Parkındaki düzenlemeleri tamamladı. Emirsultan Mahallesi’nde yer alan parkı, peyzaj ve parke taşı çalışmalarıyla adeta yeniden inşa eden ekipler, bölge halkının sosyal yaşamına katkı sağlayacak hale getirdi. Karacabey Belediye Başkanı Ali Özkan da parkın yapım çalışmaları sırasında incelemelerde bulunmuş, Emirsultan Mahalle Muhtarı Sinan Çolak’la birlikte çalışmaları yerinde inceleyerek, muhtardan da talep ve önerilerini dinlemişti.

    SOSYAL YAŞAMA KATKI

    Parktaki düzenlemelerin tamamlandığını duyuran Başkan Ali Özkan, “Park içerisindeki çam ve çınar ağaçları başta olmak üzere bitki örtüsünün korunması ve zenginleştirilmesi için çalıştık. Hem yetişkinlerin hem de çocukların kullanımı için düzenlemelerde bulunduk. Özellikle oyun parkının daha eğlenceli hale gelmesi ve yeni oyuncakların ilave edilmesi ile her yaştan vatandaşımızın vakit geçirebilmesine imkân tanıdık. Ayrıca park içerisinde yetişkinlerin spor yapabilmesi için de spor aletleri konuldu. Parkımızın içerisinde oyun grubu alanları, modern dinlenme alanları, mini futbol sahası ile çocukların güvenle vakit geçirebileceği bir alan oluşturduk. Mahalle sakinlerimize hayırlı olsun’’ dedi.

    FOTOĞRAFLI

    Sıradaki Haberadv-arrow
    Sıradaki Haberadv-arrow