hourSON DAKİKA
left-arrowright-arrow
weather
İstanbul
down-arrowup-arrow

    MHP Karacabey İlçe Kongresi gerçekleşti

    MHP Karacabey İlçe Kongresi gerçekleşti
    expand

    MHP Karacabey İlçe Kongresi gerçekleşti

    Haberin Devamıadv-arrow
    Haberin Devamıadv-arrow

    Yasin KESKİN/KARACABEY,(Bursa),(DHA) - MİLLİYETÇİ Hareket Partisi (MHP) 13. Olağan Karacabey İlçe Kongresi, Şükran Yemişçioğlu Kültür Merkezi'nde gerçekleşti. Tek aday Başkan Hilmi Kaya, güven tazeledi.

    Mevcut MHP Karacabey İlçe Başkanı Hilmi Kaya’nın tek aday olduğu seçime MHP'li delegeler yoğun ilgi gösterdi. Seçim sonucuyla birlikte güven tazeleyen Kaya yaptığı açıklamada, "MHP’nin; Türkiye’yi 2023’ün lider ülkesi hedefine taşıyacak projeleri üretecek ve bu projeleri başarıyla uygulayabilecek güvenilir siyaset kurumu olduğu defalarca görülmüştür. Milliyetçi Hareket Partisinin neferleri olarak üstlendiğimiz sorumluluk büyüktür, kutludur, bir o kadar da ağırdır. Önce ülkem ve milletim, sonra partim ve ben diyen bir siyasi kültürün temsilcileri Türkiye’de toplumsal barış ve istikrarın devamı için elini taşın altına koymuş, her zaman olduğu gibi günümüzde de siyasi uzlaşma hamleleriyle Cumhur ittifakının can bulmasında rol oynamıştır. Türkiye’nin milli ve siyasi istikrarının devamı, lider ülke hamlelerinin gerçekleşmesi için MHP’nin siyasi duruşu önem arz etmektedir. Lider ülke Türkiye misyonun devamı ve selameti için, üyelerimizin ve teşkilatımızın göstereceği birlik, bütünlük ve dayanışma suya atılan bir taş sonrası gelişen dalga halkaları gibi yayılacak toplumun genelini kucaklayacaktır" ifadelerini kullandı.

    Kaya başkanlığındaki yönetim kuruluna; Adnan Özcan, Ahmet Kudu, Gültekin Önal, İsmail Tezcan, Kürşat Şahin, Mehmet Ali Beşkaya, Mehmet Mahken, Metin Özcan, Muhammet Sağlam, Murathan Özçelik, Mustafa Tekin, Osman Ekinci, Sadi Kutku, Sami Eşlik, Taner Batır, Turhan Oğur, Volkan Erkan ve Yusuf Kuru seçildi.

    (FOTOĞRAFLI)

    Sıradaki Haberadv-arrow
    Sıradaki Haberadv-arrow