hourSON DAKİKA
left-arrowright-arrow
weather
İstanbul
down-arrowup-arrow

    BBP sel felaketinin olduğu yerlerde incelemelerde bulundu

    BBP sel felaketinin olduğu yerlerde incelemelerde bulundu
    expand

    BBP sel felaketinin olduğu yerlerde incelemelerde bulundu

    Haberin Devamıadv-arrow
    Haberin Devamıadv-arrow

    Derya EVREN/BURSA,(DHA)-BÜYÜK Birlik Partisi (BBP) Bursa heyeti, sel felaketinin yaşandığı Kestel İlçesine bağlı köylerinde incelemelerde bulundu.

    Büyük Birlik Partisi (BBP) Genel Başkan Yardımcısı Yeminli Mali Müşavir Ekrem Alfatlı, Bursa İl Başkanı Salih Uçak, Nilüfer, İlçe Başkanı Mustafa Aydın ve il yöneticileri ile beraber, sel felaketinin yaşandığı Dudaklı, Narlıdere ve kayacık köylerine giderek sel mağdurları ile görüştüler.  BBP heyetini Dudaklı Köyü Muhtarı İsmail Esen karşılayıp felaketle alakalı bilgilendirme yaptı. BBP Genel Başkan Yardımcısı Alfatlı burada yaptığı konuşmada; "Felaketin baş gösterdiği andan itibaren, başta Jandarmamız olmak üzere güvenlik güçlerimiz, arama kurtarma faaliyetinde bulunan ekipler, Bursa Valimiz ve devlet bürokrasisi, Büyükşehir Belediye, İlçe Belediye ekipleri ve bunun yanında cansiperane çalışan tüm kurum ve kuruluşlarımızın personeline teşekkür ediyorum. İnşallah yaralar en kısa sürede sarılacak, tüm mağduriyetler giderilecektir. Biz de vatandaşlarımızın yanındayız ve her zaman da yanında olacağız" dedi. Yaşanan bu tür felaketlerde çevreye verilen zararlar ve yeşil alanların yok edilmesinin de önemli bir payı olduğunu belirten BBP Genel Başkan Yardımcısı Ekrem Alfatlı, hiçbir şeyin insan hayatından önemli olmadığını söyledi. Alfatlı, "Doğayı korumak mecburiyetindeyiz. Doğayla çevreyle ilgili neden olduğumuz tahribatlarla insanlığa ve gelecek nesillere zarar veriyoruz" diyerek sözlerini tamamladı.
    BBP Bursa İl Başkanı Salih Uçak da, bu tür felaketlerin bir daha yaşanmaması dileğinde bulunarak, "Özellikle imarla alakalı olarak yöneticilerin daha hassas davranması istiyoruz. Sel felaketinde vefat edenlere Allah'tan rahmet, geride kalanlara sabır diliyorum" dedi.
    FOTOĞRAFLI

    Sıradaki Haberadv-arrow
    Sıradaki Haberadv-arrow