hourSON DAKİKA
left-arrowright-arrow
weather
İstanbul
down-arrowup-arrow

    AK Parti teşkilatları Cumhurbaşkanı Erdoğan’ın ziyaretine hazırlanıyor

    AK Parti teşkilatları Cumhurbaşkanı Erdoğan’ın ziyaretine hazırlanıyor
    expand

    AK Parti teşkilatları Cumhurbaşkanı Erdoğan’ın ziyaretine hazırlanıyor

    Haberin Devamıadv-arrow
    Haberin Devamıadv-arrow

    Hasan BOZBEY/BURSA, (DHA)-AK Parti Bursa İl Başkanı Davut Gürkan, 2 Temmuz Cumartesi günü Cumhurbaşkanı ve AK Parti Genel Başkanı Recep Tayyip Erdoğan’ın Bursa’ya geleceğini duyurdu.
    Geçtiğimiz günlerde Büyükşehir Belediye Başkanı Alinur Aktaş ile birlikte AK Parti Teşkilatlardan Sorumlu Genel Başkan Yardımcısı Erkan Kandemir’i ziyaret eden İl Başkanı Davut Gürkan, Başkan Kandemir’e Bursa teşkilatları olarak çalışmaları hakkında bilgiler verdi. Her kademeden teşkilat mensupları ile AK Parti’nin Bursa ve Türkiye’nin önüne serdiği güçlü gelecek vizyonunu ve kazanımlarını anlatmak adına gece gündüz çalıştıklarını belirterek, Bursa teşkilatlarının her dönemde olduğu gibi sahada çalınmadık kapı, sıkılmadık el bırakmadıklarını söyledi.
    AK Parti Genel Merkez Teşkilat Başkanı Erkan Kandemir de Bursa teşkilatlarının çalışmalarını yakından ve takdirle takip ettiklerini ifade ederek, partilerinin 2023 ve sonraki hedeflerinde en büyük destek ve güç kaynağının her dönemde olduğu gibi Bursa teşkilatları olacağına olan inancını dile getirdi.
    Başkan Gürkan, Erkan Kandemir ziyaretinin ardından Merinos Atatürk Kongre ve Kültür Merkezi (AKKM) Yıldırım Beyazıt Salonu’nda AK Parti Dış İlişkilerden Sorumlu Genel Başkan Yardımcısı Efkan Ala, TBMM İnsan Haklarını İnceleme Komisyonu Başkanı Hakan Çavuşoğlu, milletvekilleri, Büyükşehir Belediye Başkanı Alinur Aktaş, İl Yürütme Kurulu Üyeleri, ilçe başkanları ve ilçe belediye başkanlarının da katılımı ile bir toplantı gerçekleştirdi. Toplantıda konuşan Gürkan, 2 Temmuz Cumartesi günü gerçekleşecek olan Cumhurbaşkanı ve AK Parti Genel Başkanı Recep Tayyip Erdoğan’ın Bursa ziyareti için tüm teşkilatları ile hazır olduklarını belirtti. Gürkan, "Bursa’nın ve Bursa Halkı’nın Recep Tayyip Erdoğan sevgisini en güzel şekilde sergileyecek programlar hazırlamak, AK Parti’nin en güçlü kalelerinden olan Bursa’nın Cumhurbaşkanı Erdoğan’a olan güvenini bir kez daha göstermek için çalışıyoruz" dedi. Gürkan, program gününe kadar gerçekleştirecekleri organizasyonlar için en iyi şekilde hazırlanacaklarını vurguladı. (DHA)
    FOTOĞRAFLI

    Sıradaki Haberadv-arrow
    Sıradaki Haberadv-arrow