hourSON DAKİKA
left-arrowright-arrow
weather
İstanbul
down-arrowup-arrow

    Azra Aksu Slovenya'da Türkiye'yi temsil edecek

    Azra Aksu Slovenyada Türkiyeyi temsil edecek
    expand

    Azra Aksu Slovenya'da Türkiye'yi temsil edecek

    Haberin Devamıadv-arrow
    Haberin Devamıadv-arrow

    Muammer İRTEM/BURSA,(DHA)-BURSA Büyükşehir Belediyespor Kulübü yüzme branşı sporcusu Azra Aksu, Slovenya’da yapılacak olan Açık Su yarışmasında milli formayla Türkiye’yi temsil edecek.

    Alt yapısından yetiştirdiği sporcularla dikkat çeken Bursa Büyükşehir Belediyespor Kulübü, uluslararası arenaya bir sporcu daha kazandırmanın gururunu yaşıyor. Yeşil-beyazlıların 2004 doğumlu sporcusu Azra Aksu, 30 Mart’ta Slovenya’nın Radovlijca şehrinde yapılacak olan Açık Su Yarışması’nda milli formayla mücadele edecek. 

    Slovenya yolculuğu öncesi Büyükşehir Belediyespor Kulübü Yönetim Kurulu üyesi Mahmut Turunç ve Yüzme branşı baş antrenörü Gökhan Bora, genç sporcuya başarılar diledi. Azra Aksu’nun Türkiye’yi en iyi şekilde temsil edeceğine inandığını söyleyen Turunç,  “Azra daha önce bir çok yerel ve ulusal yarışlarda dereceler elde etti. Alt yapımızdan yetişerek uluslararası arenada milli formayla boy göstermesi bizi onurlandırıyor. İnşallah Slovenya’da elde edeceği derecelerle bizi daha da onurlandıracaktır” ifadelerini kullandı.

    FOTOĞRAFLI

    Sıradaki Haberadv-arrow
    Sıradaki Haberadv-arrow