hourSON DAKİKA
left-arrowright-arrow
weather
İstanbul
down-arrowup-arrow

    Bakan Yardımcısı Yavuz: Her daim Bursa'nın yanındayız

    Bakan Yardımcısı Yavuz: Her daim Bursanın yanındayız
    expand

    Bakan Yardımcısı Yavuz: Her daim Bursa'nın yanındayız

    Haberin Devamıadv-arrow
    Haberin Devamıadv-arrow

    Cansel ORUÇ/BURSA,(DHA)- KÜLTÜR  ve Turizm Bakan Yardımcısı Özgül Özkan Yavuz, “Bakanlık olarak, güzide şehrimiz Bursa’nın her daim yanındayız. Burada, oldukça yüksek potansiyel var. Bakanlığımızın ve Büyükşehir’in koordinatörlüğünde, var olan değerlerin turizm ekonomisine dönüşeceğine yürekten inanıyorum” dedi.

    Bursa Büyükşehir Belediye Başkanı Alinur Aktaş, Kültür ve Turizm Bakan Yardımcısı Özgül Özkan Yavuz’u ağırladı. Heykel’deki tarihi başkanlık binasında gerçekleşen görüşmede, Bursa’nın kültür, sanat ve gastronomi alanındaki potansiyeli değerlendirildi. Büyükşehir Belediye Başkanı Alinur Aktaş, ziyarete ilişkin yaptığı açıklamada, Bakan Yardımcısı Yavuz’la Bursa’yı ilgilendiren konularda görüş alışverişinde bulunduklarını söyledi. Buluşmada gerekli değerlendirmelerin yapıldığını, planlama aşamasındaki projelerin hayata geçirilmesi noktasında Ankara’da bazı girişimlerinin olacağını belirten Başkan Aktaş, “Sayın bakan yardımcımıza ziyaretleri için çok teşekkür ediyorum. Gerçekleştirmeyi düşündüğümüz uygulamaların Bursamıza hayırlar getirmesini diliyorum” dedi.

    "BURSA'NIN HER DAİM YANINDAYIZ"

    Kültür ve Turizm Bakan Yardımcısı Özgül Özkan Yavuz ise Bursa’nın kültür ve turizm, özellikle gastronomi alanında farklı konumda bulunduğunu ifade etti. Bu nedenle Başkan Aktaş’ı ziyaret ettiklerini ve yapılacak işler noktasında fikir alışverişinde bulunduklarını söyleyen Özgül Özkan Yavuz, “Bakanlık olarak, güzide şehrimiz Bursa’nın her daim yanındayız. Burada, oldukça yüksek potansiyel var. Bakanlığımızın ve Büyükşehir’in koordinatörlüğünde, var olan değerlerin turizm ekonomisine dönüşeceğine yürekten inanıyorum” diye konuştu.

    Bursa Büyükşehir Belediye Başkanı Alinur Aktaş, günün anısına Kültür ve Turizm Bakan Yardımcısı Yavuz’a Koza Han işlemeli ipek tablo hediye etti.

    FOTOĞRAFLI

    Sıradaki Haberadv-arrow
    Sıradaki Haberadv-arrow