hourSON DAKİKA
left-arrowright-arrow
weather
İstanbul
down-arrowup-arrow

    Başkan Aktaş’dan gençlik kampına ziyaret

    Başkan Aktaş’dan gençlik kampına ziyaret
    expand

    Başkan Aktaş’dan gençlik kampına ziyaret

    Haberin Devamıadv-arrow
    Haberin Devamıadv-arrow

    Semih ŞAHİN/BURSA,(DHA) – BURSA Büyükşehir Belediye Başkanı Alinur Aktaş, gençler arasında birlikteliği sağlamak amacıyla hizmete alınan Karacaali Gençlik Kampı’nı ziyaret etti. Deniz kenarında yer alan kampta öğrencilerle saz dinletisi dinleyen ve birlikte yemek yiyen, seminerlere giren Başkan Aktaş, ısrarları kırmayarak ‘öz çekim’ de yaptı.

    Büyükşehir Belediye Başkanı Alinur Aktaş, Gemlik’in Karacaali Mahallesi’nde bulunan kamp merkezine giderek, incelemelerde bulundu. Orhangazi Erenler Mesleki ve Teknik Anadolu Lisesi’nde okuyan ve kampta konaklayan gençlerle birlikte şarkı söyleyen, tabldot yemek yiyen Başkan Aktaş, Eğitmen Leyla Aslan’ın sınav psikolojisi ve problem çözme etkinliği üzerine verdiği seminere de girdi. Hayata dair duygu ve düşüncelerini öğrencilerle paylaşan Başkan Aktaş, Sanatçı Ayşenur Türkeş Menteşe’nin saz eşliğinde seslendirdiği türkülerle keyif dolu dakikalar geçirdi.

    105 ÖĞRENCİ

    Başkan Alinur Aktaş, yaptığı açıklamada, Büyükşehir Belediyesi Gençlik ve Spor Hizmetleri Şube Müdürlüğü marifetiyle düzenlenen Karacaali kış programlarında geçen hafta Gemlik’ten, bu hafta da Orhangazi’den öğrencileri ağırladıklarını ifade etti. Başkan Aktaş, cumartesi günü sabah saatlerinde başlayan ve pazar günü akşam saat 17.00’a kadar süren kamplarda öğrencilerin hem dinlendiğini hem de edindikleri bilgilerle hayata hazırlandığını söyledi. Karacaali Gençlik Kampı’nda şu anda Orhangazi Erenler Mesleki ve Teknik Anadolu Lisesi’nden 105 öğrencinin misafir edildiğini kaydeden Başkan Aktaş, “Kampa katılan öğrencilerimiz, golf, dart, okçuluk, masa tenisi, bocce, satranç ve mangala gibi farklı aktivitelerden istifade ediyor” dedi. Gençlik kamplarının 17 ilçenin tamamına hitap ettiğini, periyodik olarak farklı okulların kampa gireceğini ifade eden Başkan Aktaş, “Hedefimiz geleceğimiz olan çocuklarımıza emek vermek, hizmet etmek ve onları en iyi şekilde hayata hazırlamak” diye konuştu.

    FOTOĞRAFLI

    Sıradaki Haberadv-arrow
    Sıradaki Haberadv-arrow