hourSON DAKİKA
left-arrowright-arrow
weather
İstanbul
down-arrowup-arrow

    Başkan Bozbey’den, 31 Mart’ta vatandaşa oylarına sahip çıkma çağrısı

    Başkan Bozbey’den, 31 Mart’ta vatandaşa oylarına sahip çıkma çağrısı
    expand

    Başkan Bozbey’den, 31 Mart’ta vatandaşa oylarına sahip çıkma çağrısı

    Haberin Devamıadv-arrow
    Haberin Devamıadv-arrow

    İsmail Hakkı SEYMEN/BURSA,(DHA)- BURSA Büyükşehir Belediye Başkan Adayı ve Nilüfer Belediye Başkanı Mustafa Bozbey, seçim sürecine ilişkin değerlendirmelerde bulundu. Halkın kendisine ve Millet İttifakı’na gösterdiği ilginin sandığa taşınması gerektiğini söyleyen Bozbey, “31 Mart günü bu oylara sahip çıkalım” mesajı verdi.

    Seçim sürecinin başlamasıyla birlikte  toplumun farklı kesimleri ile bir araya gelerek kente ilişkin fikirlerini ve önerilerini alan Bursa Büyükşehir Belediye Başkan Adayı Mustafa Bozbey bu defa CHP Bursa İl Örgütü temsilcileri ve partinin emektar isimleri ile buluştu.  Toplantıya eski Bakan Turhan Tayan, CHP Bursa Milletvekilleri Nurhayat Altaca Kayışoğlu ve Yüksel Özkan, CHP Bursa İl Başkanı Hüseyin Akkuş, CHP eski milletvekillerinden Abdullah Özer, Yahya Şimşek, İlhan Demiröz, CHP Eski PM Üyesi Güler Buğday ve CHP’li belediye başkan adaylarından Erkan Aydın, Özgür Erdursun, Turgay Erdem, Mehmet Uğur Sertaslan, Yıldıray Atlı ile  eski il ve ilçe yöneticileri  katıldı. 

    ‘VATANDAŞIN KAYGISINI GİDERMELİYİZ’

    Özellikle alan çalışmalarının değerlendirildiği toplantıda anket sonuçları ve yüz yüze temaslardan edindiği izlenimleri paylaşan Bozbey “Alanda çok iyiyiz. Şimdi bu rüzgarı sandığa taşımak zorundayız. Vatandaşın ‘sandığa nasıl sahip çıkacağız?’ kaygısını gidermeliyiz. 31 Mart’ta vatandaşın oylarına sahip çıkmak zorundayız. Başından beri söylediğimiz dip dalgası giderek büyüyor. İl örgütümüz, Millet İttifakı’ndaki ortağımız İYİ Parti ile uyumlu çalışmalarımız var.  Vatandaşta karşılığını bulan bu rüzgarın korunması ve artarak devam etmesi yönünde hızımızı kesmemeliyiz” diye konuştu. Bozbey, Bursa yerelindeki bu değişim atmosferinin Türkiye’ye yayılacağını da sözlerine ekledi.

    FOTOĞRAFLI

    Sıradaki Haberadv-arrow
    Sıradaki Haberadv-arrow