hourSON DAKİKA
left-arrowright-arrow
weather
İstanbul
down-arrowup-arrow

    Başkan Dündar'dan Zaferspor'a destek

    Başkan Dündardan Zaferspora destek
    expand

    Başkan Dündar'dan Zaferspor'a destek

    Haberin Devamıadv-arrow
    Haberin Devamıadv-arrow

    Gürkan DURAL/BURSA,(DHA)

    Osmangazi Belediye Başkanı Mustafa Dündar, Bölgesel Amatör Lig’de mücadele eden Zaferspor Kulübü yöneticileri ve sporcuları ile düzenlenen yemekte buluştu.

    Osmangazi Belediye Başkanı Mustafa Dündar,  Bursa’nın köklü amatör kulüplerinin başında gelen ve bu sezon 3’ncü lig hedefiyle sahalarda ter döken Zaferspor’un yöneticileri ve sporcularıyla Merinos Tren İstasyonu’nda bir araya geldi.

    Göreve başladığı günden bu yana amatör spor kulüplerini kurumsallaştırdıklarını ifade eden Başkan Dündar, “Spor kulüplerimizin daha köklü bir kimliğe sahip olması için çalışmalarımıza aralıksız devam ediyoruz. Bununla birlikte hayata geçirdiğimiz tesislerimiz ile 52 kulübe destek veriyoruz. Özellikle Zaferspor ve Gülbahçe, Bölgesel Amatör Lig'e yeni bir heyecan getirdi. Bu heyecanı, maçlara gittiğimizde görüyoruz. Aile ortamının olduğu bu tür maçlarda davranışlarımıza da dikkat ederek, küfüre son vermemiz gerekiyor. Amatör spor kulüplerine desteğimizi sürdüreceğiz. İnşallah taraftarıyla, takımdaki disipliniyle ve yönetim anlayışıyla tüm kulüplere örnek olan Zafersporumuz, inanıyorum ki şampiyonluk yolunda adım adım ilerleyecektir” dedi.

    Zaferspor Kulübü Başkanı Şaban Sönmez ise Başkan Dündar’ın maddi ve manevi her konuda kendilerine destek olduğunu belirterek, “Başkanımız, Bursa’yı Bursa yapan ilçemiz Osmangazi’yi ayağa kaldırarak bugünlere getirdi. İnşallah üçüncü döneminde de ustalık eserlerine şahit olacağız. Bizi bir araya getirdiği için yürekten teşekkür ediyor, başarılarının devamını diliyorum” diye konuştu.

    FOTOĞRAFLI

    Sıradaki Haberadv-arrow
    Sıradaki Haberadv-arrow