hourSON DAKİKA
left-arrowright-arrow
weather
İstanbul
down-arrowup-arrow

    Birden fazla banka hareketi, bir platformda toplanabiliyor

    Birden fazla banka hareketi, bir platformda toplanabiliyor
    expand

    Birden fazla banka hareketi, bir platformda toplanabiliyor

    Haberin Devamıadv-arrow
    Haberin Devamıadv-arrow

    Cansel ORUÇ/BURSA,(DHA)-ULUTEK Teknoloji Geliştirme Bölgesi’nde hizmet veren bir firma, gerçekleştirdiği yazılım ile firmaların ya da şahısların tüm banka hareketlerini bir platformda toplayıp, birden fazla banka ile işlemlerini yürüten kullanıcıların işlerini kolaylaştırıyor

    Firmalar ve birden fazla banka üzerinden bankacılık işlemlerini yürüten bireysel kullanıcılar için bankacılık işlemlerinin takibi artık çok kolay. Vomsis ile bankaların açık bankacılıkla ilgili altyapılarını dışarıya açmaları ile birlikte bütün banka hesap ve hareketleri tek bir platform üzerinden takip edilebiliyor. Yazılım sayesinde programı kullanan firma yetkilileri diğer departman sorumlularının da bankacılık hareketlerinin arzu edilen kısımlarını görebilmeleri için yetki verilebiliyor. Kullanıcının çalıştığı tüm bankalardan geçmiş tarihlerdeki hareketlerin de görülebildiği yazılım aynı zamanda API altyapısı sayesinde tüm ERP ve Muhasebe programları ile entegre edilerek kayıtların otomatik muhasebeleştirilmesi yapılabiliyor. Hali hazırda 19'un üzerinde banka verisi, yazılım ile tek ekran üzerinden takip edilebiliyor.

    TÜM İŞLETİM SİSTEMLERİNDE KULLANILABİLİYOR…

    Vomsis Yazılımı hakkında bilgiler veren Firma Ortağı Ramazan Uç, yazılım ile birlikte şu anda hesap hareketlerinin izleme işlemlerinin yapılabildiğini söyledi. Bankaların açık bankacılık sistemlerini geliştirmeleri ile yakın gelecekte sistem üzerinden havale, EFT gibi işlemlerin de yapılabileceğini belirten Ramazan Uç, tüm işletim sistemlerinde (Web, mobil) kullanılabilen sistem ile ve alanında önemli bir açığı kapatıp kullanıcıların işlerini kolaylaştıran sistem ile birlikte alanlarında öncü olmayı hedeflediklerini belirtti. Bireysel kullanıcılardan küçük işletmelere, kurumsal firmalara kadar çok geniş bir yelpazede hizmet verdiklerini anlatan Ramazan Uç, kullanıcıların hesap hareketlerinin büyüklüğüne göre değişen uygun fiyatlarla hizmet verdiklerini ifade etti.

    FOTOĞRAFLI

    Sıradaki Haberadv-arrow
    Sıradaki Haberadv-arrow