hourSON DAKİKA
left-arrowright-arrow
weather
İstanbul
down-arrowup-arrow

    BTM'de hazırlanan görüntüler, sosyal medya hesaplarından paylaşılacak

    BTMde hazırlanan görüntüler, sosyal medya hesaplarından paylaşılacak
    expand

    BTM'de hazırlanan görüntüler, sosyal medya hesaplarından paylaşılacak

    Haberin Devamıadv-arrow
    Haberin Devamıadv-arrow

    İsmail Hakkı SEYMEN/BURSA,(DHA)-DÜNYAYI etkisi altına alan Covid-19 ile mücadele kapsamında ziyaretçi kabulüne bir süre ara veren Bursa Bilim ve Teknoloji Merkezi'nde (BTM) hazırlanan görüntüler, sosyal  medya hesaplarında paylaşıcak. 

    Bursa Bilim ve Teknoloji Merkezi’nin Bilim Avcıları ekibi süreci evinde geçiren bilime meraklı öğrenciler ve çocuklar için eğlendirici ve öğretici videolar hazırladı. Çocukların bilime ve teknolojiye olan ilgilerini artırmak ve yeteneklerini keşfetmelerini sağlamak, bilimle olan bağlarını güçlendirmek amacıyla hazırlanan atölye çalışmaları,  bilim şovları, düzenek tanıtımları ve deneylerden oluşan etkinlik videoları birçok farklı ilgi alanına hitap ediyor.

    SOSYAL MEDYA HESAPLARINDA PAYLAŞILACAK

    Düzenek tanıtımları, bilim şovları ve deney anlatımlarıyla farklı bilim dallarındaki bilimsel süreçleri keşfedecek olan çocuklar, evden çıkmadan bilimin eğlenceli haliyle tanışacak. BTM çalışanları bilimsel atölye ve deneylerini, Bilim Avcıları ekibi de bilim şovlarını gün aşırı ve belirli zaman aralıklarıyla Bursa Bilim ve Teknoloji Merkezi’nin sosyal medya hesaplarından çevrimiçi olarak paylaşacak. Bilimden uzak kalmamak,  evlerinde bilimin eğlenceli haliyle nitelikli zaman geçirmek isteyen bilim meraklıları, Bursa Bilim ve Teknoloji Merkezi’ni facebook.com/BursaBTM/ ve instagram.com/bursabtm sosyal medya hesaplarından takip edebilirler.

    FOTOĞRAFLI

     

    Sıradaki Haberadv-arrow
    Sıradaki Haberadv-arrow