hourSON DAKİKA
left-arrowright-arrow
weather
İstanbul
down-arrowup-arrow

    Bursa Büyükşehir Belediyesi'nden 1500 aileye gıda yardımı

    Bursa Büyükşehir Belediyesinden 1500 aileye gıda yardımı
    expand

    Bursa Büyükşehir Belediyesi'nden 1500 aileye gıda yardımı

    Haberin Devamıadv-arrow
    Haberin Devamıadv-arrow

    İsmail Hakkı SEYMEN/BURSA,(DHA)-BURSA Büyükşehir Belediyesi, Mudanya’daki ihtiyaç sahibi 1500 aileye, 200 TL’lik gıda, sebze, meyve ve temizlik malzemeleri yardımında bulundu.

    Bursa’da yaşayan ve aylık 2500 TL’nin altında geliri olan, kendi imkanlarıyla geçinemeyen, işini kaybeden vatandaşlara, Bursa Büyükşehir Belediyesi yardım ediyor. Merkez ilçelerde her hafta 10 bin aileye düzenli olarak erzak, sebze, meyve ve temizlik malzemeleri yardımında bulunan Büyükşehir Belediyesi, aynı faaliyetleri uzak ilçelerde de sürdürüyor. Bursa Büyükşehir Belediyesi, Mudanya’da ihtiyaç sahibi 1500 vatandaşa, içerisinde un, şeker, yağ, kuru bakliyat, yemeklik sebzeler, meyve ve kişisel temizlik maddeleri bulunan 200 TL'lik yardım kolisi dağıttı.

    Bursa Büyükşehir Belediyesi Sosyal Hizmetler Dairesi Başkanı Yunus Kaldırım, yardımlar için Bursa genelinde 180 bin başvurunun alındığını söyledi. Yapılan başvuruları 110 kişilik ekiple değerlendirdiklerini, Vakıflar Bölge Müdürlüğü ve belediyeden listeleriyle çelişen isimlerin elendiğini belirten Kaldırım, “Kalan isimler ilçe koordinatörleri vasıtasıyla tekrar muhtarlara iletiliyor. Burada yapılan son tetkiklerin ardından, gerçek ihtiyaç sahiplerine gıda ve temizlik maddelerini ulaştırıyoruz. Bu hizmetlerde, 100’ü aşkın personel ve 48 araç görev alıyor” dedi.

    FOTOĞRAFLI

    Sıradaki Haberadv-arrow
    Sıradaki Haberadv-arrow