hourSON DAKİKA
left-arrowright-arrow
weather
İstanbul
down-arrowup-arrow

    Bursa Büyükşehir Belediyesi’nden üniversitelilere destek

    Bursa Büyükşehir Belediyesi’nden üniversitelilere destek
    expand

    Bursa Büyükşehir Belediyesi’nden üniversitelilere destek

    Haberin Devamıadv-arrow
    Haberin Devamıadv-arrow

    Esra TÜRKER/Bursa, (DHA)-BURSA Büyükşehir Belediyesi yüz yüze eğitimin başlamasıyla Bursa’ya gelen öğrencilere ‘Üniversitene Hoş geldin Şöleni’ düzenledi. Büyükşehir Belediye Başkanı Alinur Aktaş, şehir dışından gelen üniversite öğrencilerinin Bursa'dan istifade etmesini isteyerek her zaman destek vermeye hazır olduklarını belirtti.

    Büyükşehir Belediyesi, Uludağ Üniversitesi ve Birlik Vakfı işbirliğinde bu sene 5’incisi yapılan ‘Üniversitene Hoş geldin Şöleni’, öğrencilerin yoğun katılımıyla Uludağ Üniversitesi Görükle Kampüsü’nde yapılıyor. ­20-21 Ekim tarihleri arasında düzenlenen şölen, öğrencilerin ilgisi üzerine bir gün daha uzatıldı. Şölenin açılış törenine, Uludağ Üniversitesi Rektörü Prof. Dr. Ahmet Saim Kılavuz,  Birlik Vakfı Bursa Şubesi Başkanı Mustafa Bayraktar ve kurum temsilcileri katıldı.

    Kampüste kurulan öğrenci toplulukları stantlarını gezen Aktaş, üniversitelilerle sohbet ederek çalışmaları hakkında bilgi aldı. Gençlere çeşitli tavsiyelerde bulunan Aktaş, kendisinin de Uludağ Üniversitesi mezunu olduğunu belirterek, “Gençlerin her zaman büyük düşünmesi gerekir. Bursa çok özel bir şehir. Bu şehirden istifade edin. Üniversite toplulukları bizden etkinlik, program istesin. Destek olmaya hazırız. Sizler için neler yapabiliriz diye yeni projelere kafa yoruyoruz. Öğrenciler bizler için kıymetli ve değerli” dedi. Son dönemde öğrencilere yurt konusunda da yardımcı olduklarını anlatan Alinur Aktaş, evlerde kalan üniversitelilerin suyu yüzde 50 indirimle kullanacağını hatırlattı.

    FOTOĞRAFLI

    Sıradaki Haberadv-arrow
    Sıradaki Haberadv-arrow