hourSON DAKİKA
left-arrowright-arrow
weather
İstanbul
down-arrowup-arrow

    Bursa Textile Show’u 4 Bine Yakın Alıcı Ziyaret Etti

    Bursa Textile Show’u 4 Bine Yakın Alıcı Ziyaret Etti
    expand

    Bursa Textile Show’u 4 Bine Yakın Alıcı Ziyaret Etti

    Haberin Devamıadv-arrow
    Haberin Devamıadv-arrow

    Esra TÜRKER/Bursa, (DHA)-BURSA Ticaret ve Sanayi Odası öncülüğünde, KFA Fuarcılık organizasyonunda bu yıl altıncısı düzenlenen Bursa Textile Show sona erdi. Merinos Atatürk Kongre ve Kültür Merkezi’nde gerçekleştirilen, giysilik kumaş ve aksesuar ürünlerinin sergilendiği fuarı 3 gün boyunca yerli ve yabancı 4 bine yakın alıcı ziyaret etti.

    Fuara Rusya, Belarus, Kazakistan, Kırgızistan, Ukrayna, Sırbistan ve Polonya’nın aralarında bulunduğu 30 farklı ülkeden yaklaşık 500 yabancı alıcı katıldı. Yabancı alıcılar, fuara katılan 111 Bursa firması ile görüşüp 2022-2023 sonbahar/kış kumaş koleksiyonlarını inceleme imkanı buldu. Fuar süresince toplam 8 bin ikili iş görüşmesi gerçekleştirildi. Her firmanın ortalama 75 iş görüşmesi yaptığı fuarda birçok sipariş anlaşmasına imza atıldı.

    BTSO Yönetim Kurulu Başkanı İbrahim Burkay, “Bursa’mız tekstil ve kumaş sektöründe kaliteli üretimi ve tasarımıyla uluslararası arenada önemli bir merkez konumunda. Katılımcı firmalarımızın ürünlerinin yurt dışındaki potansiyel alıcıları, fuar komitemizin detaylı çalışmaları ile tek tek belirlenerek fuara davet edildi. Bursa Textile Show’un başarısındaki en önemli faktör ziyaretçi profili. Ziyaretçi sayımızı ve niteliğini her geçen yıl artırarak Bursa’da tekstil sektöründe uluslararası büyük bir fuara ev sahipliği yapmak istiyoruz” dedi.

    FOTOĞRAFLI

     

    Sıradaki Haberadv-arrow
    Sıradaki Haberadv-arrow