hourSON DAKİKA
left-arrowright-arrow
weather
İstanbul
down-arrowup-arrow

    Bursa’da “BAJA MYSIA” yarışları nefes kesti

    Bursa’da “BAJA MYSIA” yarışları nefes kesti
    expand

    Bursa’da “BAJA MYSIA” yarışları nefes kesti

    Haberin Devamıadv-arrow
    Haberin Devamıadv-arrow

    Semih ŞAHİN/BURSA, (DHA)- BURSA’da Nilüfer Belediyesi’nin ev sahipliğinde gerçekleşen TOSFED BAJA MYSIA Kupası 3. Ayak Yarışları yapıldı. İki gün süren ve nefes kesen şampiyonada dereceye girenlere kupaları törenle verildi.

    Türkiye Otomobil Sporları Federasyonu (TOSFED), Bursa Alternatif Sporlar Kulübü (BASK) organizasyonuyla gerçekleştirilen TOSFED BAJA MYSIA Kupası 3. Ayak Yarışları, Nilüfer Belediyesi ev sahipliğinde gerçekleşti. Halk Evi önündeki Cumhuriyet Meydanı’nda Nilüfer Belediye Başkanı Turgay Erdem’in seremonik başlangıcını yaptığı şampiyonada heyecan, iki gün sürdü. Başkan Turgay Erdem’in damalı bayrağı sallamasıyla Cumhuriyet Meydanı’ndan hareket eden araçlar, resmi başlangıç noktası olan Çalı’ya hareket etti. TOSFED BAJA MYSIA Kupası 3. Ayak Yarışları’na bu yıl, 23 takım katıldı. Türkiye’nin en geniş katılımlı yarışlarından biri olan BAJA MYSIA’ya otomobil sporları tutkunları da büyük ilgi gösterdi. BAJA MYSIA yarışları, izleyenlere heyecan dolu bir hafta sonu yaşattı.

    DERECEYE GİRENLER ÖDÜLLENDİRİLDİ

    Çalı ve Dağyenice arasında 50 kilometrelik 4 etaptan oluşan zorlu parkurda pilotlar, iki gün boyunca en iyi dereceyi yapabilmek için yarıştı. Adrenalin dolu yarışların ardından dereceye giren takımlar, ödüllerini düzenlenen törenle aldı. TOSFED BAJA MYSIA Kupası 3. Ayak Yarışları’nın ödül töreni Nilüfer Belediyesi İbrahim Yazıcı Stadyumu’nda düzenlendi. Törene, Nilüfer Belediye Başkanı Turgay Erdem, BaşkanYardımcısı Dr. Sibel Özer, Meclis Üyeleri Atakan Çorbacı,Feridun Uyruk ile Mesut Şehitoğlu, TOSFED Başkanı Eren Üçlertoprağı da katıldı. Başkan Erdem dereceye girenlere ödüllerini verdi.
    FOTOĞRAFLI

    Sıradaki Haberadv-arrow
    Sıradaki Haberadv-arrow