hourSON DAKİKA
left-arrowright-arrow
weather
İstanbul
down-arrowup-arrow

    Bursa'da jandarmadan uyuşturucu operasyonu: 2 kişi tutuklandı

    Bursada jandarmadan uyuşturucu operasyonu: 2 kişi tutuklandı
    expand

    Bursa'da jandarmadan uyuşturucu operasyonu: 2 kişi tutuklandı

    Haberin Devamıadv-arrow
    Haberin Devamıadv-arrow

    İsmail Hakkı SEYMEN/BURSA,(DHA)-BURSA'da jandarma ekiplerince düzenlenen operasyonda 40 gram metamfetamin, 7.4 gram koain ve çok sayıda uyuşturucu hap ele geçirildi.  Olayla ilgili gözaltına alınan 2 şüpheli tutuklanarak cezaevine gönderildi.

    Bursa'da uyuşturucuyla mücadele kapsamında ortak istihbarat çalışması sürdüren Jandarma Suç Araştırma Timleri (Jasat) ve Jandarma Kaçakçılık ve Organize Suçlarla Mücadele Şube ekipleri K.A. ve  B.G. isimli şüphelilerin uyuşturucu ticareti yaptığı bilgisine ulaştı. Şüphelileri teknik ve fiziki takibe alan ekipler K.A. ile B.G.'nin merkez Nilüfer ve Yıldırım ilçelerinde uyuşturucu ticareti yaptığını tespit etti. Bunun üzerine harekete geçen ekipler, savcılıktan alınan izin sonrası, şüphelilerin evine operasyon düzenledi. Operasyonda K.A. ile B.G. kıskıvrak yakalanırken evde yapılan aramada 46 gram metamfetamin, 7.4 gram kokain, 109 adet captagon hap, 184.1 gram esrar, 3 adet hassas terazi ile uyuşturucu  ticaretinden elde edildiği değerlendirilen 22 bin 530 TL ele geçirdi.

    Jandarma karakolundaki işlemlerinin ardından adliyeye sevk edilen K.A. ve B.G. çıkarıldıkları mahkemece tutuklanarak cezaevine gönderildi.

    FOTOĞRAFLI   

    Sıradaki Haberadv-arrow
    Sıradaki Haberadv-arrow