hourSON DAKİKA
left-arrowright-arrow
weather
İstanbul
down-arrowup-arrow

    Bursa’da sokak basketbolu turnuvası düzenlendi

    Bursa’da sokak basketbolu turnuvası düzenlendi
    expand

    Bursa’da sokak basketbolu turnuvası düzenlendi

    Haberin Devamıadv-arrow
    Haberin Devamıadv-arrow

    Gürkan DURAL/BURSA,(DHA)

    Bursa Büyükşehir Belediyesi ve Bursa Kent Konseyi Gençlik Meclisi’nin organizasyonunda Eski Milli Basketbolcu Mustafa Güçyetmez’in katkılarıyla Bursa’da sokak basketbolu turnuvası düzenlendi.

    Bursa Büyükşehir Belediyesi ve Bursa Kent Konseyi Gençlik Meclisi basketbola ilgiyi artırmak, çocukların ve gençlerin yeteneklerini ortaya çıkarabilmek amacıyla Eski Milli Basketbolcu Mustafa Güçyetmez’in destekleriyle ‘Sokak Basketbolu Turnuvası’ Mihraplı Parkı’nda ikinci kez düzenledi. Geçen seneki katılım sayısının da üstüne çıkarak alanında Bursa’nın en büyük sokak basketbolu turnuvası olma özelliğini devam ettiren programın açılışına Bursa Büyükşehir Belediyesi Başkanvekili Süleyman Çelik, Bursa Kent Konseyi Başkanvekili Şuayip Toprak, Büyükşehir Belediyesi Yerel Gündem Şube Müdürü Mahmut Turunç, Bursa Kent Konseyi Genel Sekreter Murat Başlar, Basın İlan Kurumu Müdürü Osman Başeğmez, Bursa Kent Konseyi Gençlik Meclisi Başkanı Kıvanç Cakalıoğlu ve  Eski Milli Basketbolcu Mustafa Güçyetmez ile turnuvaya katılan sporcular ve aileleri katıldı.

    Turnuva, protokol üyelerinin temsili basket atışı ile başladı. Turnuvada bay bayan olmak üzere 7 farklı kategoride 210 takımda 1000’u aşkın sporcu kıyasıya mücadele etti.

    Bursa Büyükşehir Belediyesi Başkanvekili Süleyman Çelik, her zaman sporun ve sporcunun yanında olduklarını söyledi. Bursa Kent Konseyi Başkanvekili Şuayip Toprak ise, kent konseyinin spora olan desteğinin her zaman devam edeceğini söyledi. Eski Milli Basketbolcu Mustafa Güçyetmez, Bursa’nın en geniş katılımlı sokak basketbolu turnuvasını düzenlediklerini ifade etti. 

    FOTOĞRAFLI

    Sıradaki Haberadv-arrow
    Sıradaki Haberadv-arrow