hourSON DAKİKA
left-arrowright-arrow
weather
İstanbul
down-arrowup-arrow

    Bursalılardan narkotik polislerine teşekkür mesajları

    Bursalılardan narkotik polislerine teşekkür mesajları
    expand

    Bursalılardan narkotik polislerine teşekkür mesajları

    Haberin Devamıadv-arrow
    Haberin Devamıadv-arrow

    Derya EVREN/BURSA, (DHA)- BURSA’da bazı vatandaşlar, narkotik polisinin başarılı operasyonlarının ardından NARKO-TEM ihbar hattına teşekkür mesajları attı.

    Bursa Narkotik Suçlarla Mücadele Şube Müdürlüğü ekiplerinin farklı zamanlarda kentin birçok yerinde yaptığı başarılı uyuşturucu operasyonları, vatandaşlardan takdir topladı. Bazı vatandaşlar yapılan operasyonların ardından NARKO-TEM ihbar hattına mesaj atarak, polis ekiplerine teşekkür etti.

    “MAHALLELİ OLARAK ÇOK MUTLU OLDUK”

    İhbar hattına atılan bir mesajda, "Dün gece Yunuseli Mahallesi Şimşek Sokak'ta narkotik ekiplerinin yaptığı operasyondan dolayı mahalleli olarak çok mutlu olduk. Başta sorumlu komiserler olmak üzere Yunuseli'den sorumlu ekibe ve tüm personele güzel çalışmalarından ötürü çok teşekkür ederiz" denildi.

    “DUALARIMIZ SİZLERLE”

    İhbar hattına atılan bir başka mesajda ise, "Dün gece Dikkaldırım'da narkotik ekiplerinin yaptığı operasyondan dolayı çok teşekkür ederiz. Film gibiydi. Bugün herkes dün yapılan operasyonu konuşuyor. Halkı için canını hiçe sayan  o kahramanları anlatıyor ve gurur duyuyor, polis memuru arkadaşları Allah korusun diye dua ediyor. Dualarımız sizlerle, iyi ki varsınız” yazdığı görüldü.

    FOTOĞRAFLI

     

    Sıradaki Haberadv-arrow
    Sıradaki Haberadv-arrow