hourSON DAKİKA
left-arrowright-arrow
weather
İstanbul
down-arrowup-arrow

    BURSED Başkanı Hasırcı: Sektörün geleceği profesyonel danışmanlarla mümkün

    BURSED Başkanı Hasırcı: Sektörün geleceği profesyonel danışmanlarla mümkün
    expand

    BURSED Başkanı Hasırcı: Sektörün geleceği profesyonel danışmanlarla mümkün

    Haberin Devamıadv-arrow
    Haberin Devamıadv-arrow

    Cansel ORUÇ/BURSA,(DHA)-BURSA Ticaret ve Sanayi Odası (BTSO) Yönetim Kurulu Başkanı İbrahim Burkay’ı ziyaret eden Bursa Sorumlu Emlak Danışmanları Derneği (BURSED) Yönetim Kurulu Başkanı Rıdvan Hasırcı, sektörlerinde çağın gereklerine uygun iş standartlarının oluşturulması ve geliştirilebilmesinin kurumsal ve profesyonel danışman ve firmalarla sağlanabileceğini kaydetti.

    Bursa Sorumlu Emlak Danışmanları Derneği (BURSED) Başkanı Rıdvan Hasırcı, Başkan Yardımcısı İbrahim Alagöz ve yönetim kurulu üyeleri ile birlikte Bursa Ticaret ve Sanayi Odası (BTSO) Yönetim Kurulu Başkanı İbrahim Burkay’ı ziyaret etti. Ziyarette BTSO Yönetim Kurulu Üyesi Alparslan Şenocak’da katıldı. Çalışmalarını anlatan BURSED Başkanı Rıdvan Hasırcı, mesleki yeterlilik belgesine sahip gayrimenkul sektör temsilcilerini bir araya getirmek amacıyla kurduklarını söyledi. Hasırcı, Mesleklerine bir standart getirip, üyelerinin yaşadıkları sorunları çözüme kavuşturmak, üyelerine ve meslektaşlarına mesleklerinde geleceğe giden yolda destek olup, öncülük yapabilmek adına dernek olarak bir araya geldiklerini anlattı. Rıdvan Hasırcı, sektörlerinde çağın gereklerine uygun iş standartlarının oluşturulması ve geliştirilebilmesinin kurumsal ve profesyonel danışman ve firmalarla sağlanabileceğini vurgulayarak, BURSED’in sektörün kendisini disipline ederek, kalite standartlarının yükselmesine öncülük etmesini amaçladıklarını söyledi.

    Devletin attığı adımlarla çabalarının pekiştirildiğini belirten Rıdvan Hasırcı, “1 Eylül’den itibaren meslektaşlarımıza mesleki yeterlilik belgesi alma zorunluluğu getiriliyor. Bu sayede emlak sektöründe kayıt dışı ekonominin ve çalışma şeklinin önüne geçilmiş olacak. Gayrimenkul alışverişinde bulunacak vatandaşlarımıza yetki belgeli meslektaşlarımızı tercih etmelerini öneriyoruz.” dedi.

    Ziyaretten dolayı duyduğu memnuniyeti dile getiren BTSO Yönetim Kurulu Başkanı İbrahim Burkay ise her sektörde standardizasyonun önemine vurgu yaptı. Gayrimenkul sektörü temsilcilerine mesleki yeterlilik belgelerini alma konusunda BTSO MESYEB ile destek vereceklerini belirten Burkay, tüm sektör temsilcilerinin çağın gereklerine uygun çalışma ve üretme şekillerini yakalayarak, günümüzün rekabet koşulları ile baş edilebileceğinin altını çizdi. Bursa’ya ve Bursa ekonomisine katkı koyacak her türlü çalışmanın yanında olacaklarını hatırlatan İbrahim Burkay, Türkiye genelinde olduğu gibi Bursa’da da önemi gitgide artan gayrimenkul sektörünün geleceği adına atılan bu adıma ellerinden gelen her türlü desteği vermeye hazır olduklarını kaydetti.

    FOTOĞRAFLI

    Sıradaki Haberadv-arrow
    Sıradaki Haberadv-arrow