hourSON DAKİKA
left-arrowright-arrow
weather
İstanbul
down-arrowup-arrow

    BURSED'den 15 Temmuz açıklaması

    BURSEDden 15 Temmuz açıklaması
    expand

    BURSED'den 15 Temmuz açıklaması

    Haberin Devamıadv-arrow
    Haberin Devamıadv-arrow

    Cansel ORUÇ/BURSA,(DHA)-BURSA Sorumlu Emlak Müşavirleri Derneği (BURSED) Başkanı Rıdvan Hasırcı, 15 Temmuz Demokrasi ve Milli Birlik Günü dolayısıyla yayımladığı mesajında, “Onurlu duruşunu hiçbir zaman kaybetmeyen Aziz Milletimiz, 15 Temmuz 2016 gecesinde vatan ve bayrak sevgisini dünyaya bir kez daha göstermiştir” dedi.
    Rıdvan Hasırcı, toplumları dizayn etmek, siyaset mühendisliği ile toplumlar üzerinde baskı ve hükümranlık kurmak isteyen şer odaklarının dünyanın birçok bölgesinde kurmak istedikleri tahakküme karşı Türk Milleti’nin 15 Temmuz 2016 gecesinde destansı bir cevap verdiğini söyledi. 
    Milletin birliğine ve beraberliğine, vatanın bölünmez bütünlüğüne kasteden hainlerin ülkenin birçok bölgesinde karışıklık ve kaos oluşturmaya çalışarak, milletin özgürlüğü, birlik ve beraberliğine karşı alçakça bir tavır takındıklarını belirten Rıdvan Hasırcı, “Milletimiz, feraseti sayesinde bu hain darbe kalkışmasını sağduyusu, milli ve manevi değerlerine olan bağlılığı ve inancı, güçlü, dirayetli ve dik duruşlu liderliği ve lideri ile el ele vererek püskürtmüştür. Kahraman vatan evlatları bağımsızlığımıza ve özgürlüğümüze kasteden bu hain darbe girişimini ‘ölürsek şehit, kalırsak gazi’ düsturu ile canları pahasına engellemişlerdir. Halkımız lideri ve tüm devlet kurumları ile dış güçlere ve yerli işbirlikçilerine öyle bir ders vermiştir. Bir daha hiçbir güç bu aziz milletin birliğini, beraberliğini ve huzurunu bozma girişiminde bulunamayacaktır. Milletimizin birliği ve beraberliği, vatanın bölünmez bütünlüğü için canlarını feda eden aziz şehitlerimizi rahmetle minnetle yâd ediyor, gazilerimize şükranlarımızı sunuyoruz. Cenab-ı Allah bu aziz millete bir daha 15 Temmuz’lar yaşatmasın” dedi.

    FOTOĞRAFLI

    Sıradaki Haberadv-arrow
    Sıradaki Haberadv-arrow