hourSON DAKİKA
left-arrowright-arrow
weather
İstanbul
down-arrowup-arrow

    Büyükşehir'in Perileri'nde galibiyet serisi devam ediyor

    Büyükşehirin Perilerinde galibiyet serisi devam ediyor
    expand

    Büyükşehir'in Perileri'nde galibiyet serisi devam ediyor

    Haberin Devamıadv-arrow
    Haberin Devamıadv-arrow

    Gürkan DURAL/BURSA,(DHA)

    Bursa Büyükşehir Belediyespor Kadın Basketbol takımı TKBL 28. haftasında Mersin Üniversitesi takımına konuk oldu. Mersin Edip Buran Spor Salonu’nda oynanan karşılaşmada yeşil-beyazlılar salondan 77- 49 galip ayrıldı.

    Bu sezon ilk hedefi olan play-off’a yükselmeyi garantileyen Bursa Büyükşehir Belediyespor Kadın Basketbol takımı, TKBL 28. haftasında Mersin Üniversitesi takımına konuk oldu. Mersin Edip Buran Spor Salonu’nda oynanan karşılaşmaya Aisha Balarabe’nin sayılarıyla başlayan Bursa temsilcisi, ilk çeyreği 21-9 önde geçti.  Maçın ikinci çeyreğinde oyun disiplininden kopmayan yeşil-beyazlılar rakibin sert defasını hızlı hücumlarla geçmeyi bildi ve soyunma odasına 39-23 önde girdi. İkinci yarıya genç ağırlıklı kadroyla çıkan Bursa Büyükşehir Belediyespor Kulübü üçüncü ve dördüncü çeyreklerde de maçtan kopmadı ve salondan 77- 49 galip ayrıldı.

    GÖKHAN AŞICI: "PLAY-OFF MAÇLARINDA HER MAÇI FİNAL GİBİ OYNAYACAĞIZ"

    Maçın ardından konuşan Bursa Büyükşehir Belediyespor’un genç baş antrenörü Gökhan Aşıcı, galibiyet serilerini devam ettirmek istediklerini söyledi. Son iki sezondur play-off hedeflerine ulaştıklarını dile getiren Aşıcı, “Normal sezonun bitimine 2 hafta kaldı. Galibiyet serisi yakaladık. Hem kalan maçları kazanarak seriyi sürdürmek hem de sezonu şu anki pozisyondan daha yukarıda bitirmek istiyoruz. İki sezondur play-off hedefimize ulaşıyoruz. Bu sezon da bu hedefimizi yakaladık. Ligin hemen ardından play-off  maçları başlayacak. Biz iyi oyunculardan kurulu bir takımımız. Play-off maçlarında her maçı final gibi oynayacağız” diye konuştu.

    BALARABE'DEN 20 SAYI

    Büyükşehir Belediyespor Kulübü’nde Aisha Balarabe ve Mersin Üniversitesi takımından İlkay Maşa 20 sayı ile maçın en skorer oyuncuları oldu. Yeşil-beyazlılarda Pelin Küççük 11, İlemnur Duman ve Ecem Erk 8, Burcu Erbaş 9, Harika Eldaş 6, Saynur Tozlu 4, Gülcan Aydoğmuş 2, Sudenur Bayrak, Aysu Keskin ve Hande Kuzu ise 3 sayı üreterek galibiyete katkı koydu. Elde ettiği sonuçla galibiyet sayısını 16 maça çıkaran ve puanını 44’e yükselten yeşil-beyazılar,  TKBL 29.haftasında Yalova VİP Gençlik takımını konuk edecek. 7 Nisan Pazar günü Büyükşehir Belediyesi Şahin Başol Spor Kompleksi’nde oynanacak karşılaşma saat  14:00’da başlayacak.

    FOTOĞRAFLI

    Sıradaki Haberadv-arrow
    Sıradaki Haberadv-arrow