hourSON DAKİKA
left-arrowright-arrow
weather
İstanbul
down-arrowup-arrow

    DOSABSİAD, Gençlik ve Spor Bayramı'nı kutladı

    DOSABSİAD, Gençlik ve Spor Bayramını kutladı
    expand

    DOSABSİAD, Gençlik ve Spor Bayramı'nı kutladı

    Haberin Devamıadv-arrow
    Haberin Devamıadv-arrow

    Cansel ORUÇ/BURSA,(DHA)-BURSA’da Demirtaş Organize Sanayi Bölgesi İş İnsanları Derneği (DOSABSİAD), 19 Mayıs Gençlik ve Spor Bayramı’nı Atatürk tişörtleri giyip, ‘Her fabrika bir kaledir’ yazılı pankartı açarak, kutladı.  

    19 Mayıs Atatürk`ü Anma Gençlik ve Spor Bayramı kutlamaları, 23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramı gibi yine pandeminin ve sokağa çıkma kısıtlamasının gölgesinde kaldı. İş dünyasını doğrudan ilgilendiren ekonomik konularda, etkin iletişim ve bilgilendirme refleksiyle öne çıkan kurumlar arasında yer alan Demirtaş Organize Sanayi Bölgesi İş İnsanları Derneği (DOSABSİAD), ekonomi ve sağlık alanında gerçekleştirdiği etkinliklerin yanı sıra milli duyguların toplumla paylaşılması konusunda da hassasiyetini gösteriyor.

    DOSABSİAD Yönetim Kurulu Başkanı Nilüfer Çevikel başkanlığında Yönetim Kurulu Üyeleri,19 Mayıs Atatürk`ü Anma Gençlik ve Spor Bayramı nedeniyle, DOSABSİAD Sosyal Tesisleri bünyesindeki halı sahada bir araya gelerek, ellerinde Türk Bayrakları ve Ulu Önder Mustafa Kemal Atatürk`ün “Her Fabrika Bir Kaledir“ sözlerinin yer aldığı pankartla poz vererek, 19 Mayıs`ı  kutladı.

    FOTOĞRAFLI

    Sıradaki Haberadv-arrow
    Sıradaki Haberadv-arrow