hourSON DAKİKA
left-arrowright-arrow
weather
İstanbul
down-arrowup-arrow

    Fidyekızık Spor Tesisleri yenileniyor

    Fidyekızık Spor Tesisleri yenileniyor
    expand

    Fidyekızık Spor Tesisleri yenileniyor

    Haberin Devamıadv-arrow
    Haberin Devamıadv-arrow

    Derya EVREN/BURSA,(DHA) - BURSA'da Yıldırım Belediyesi, Fidyekızık Spor Tesisleri’ne modernize edilmek üzere ilk kazmayı vurdu.

    Uzun bir süredir artık işlevini yitirmiş halde olan Fidyekızık Futbol Sahası’nda başlayan çalışmalar kapsamında kale direkleri söküldü, etrafı çevreleyen çitler toplanırken, yenilenecek zemin için eski çimin söküm işlemleri de başladı. Yıldırım’da bulunan amatör spor kulüpleri için önemli bir eksikliği giderecek olan Fidyekızık Spor Tesisleri, çalışmaların tamamlanmasının ardından daha modern bir görünüme kavuşacak.

    ‘GENÇLERE YATIRIM, GELECEĞE YATIRIM’

    İlçeye yapılan yatırımlar ile Yıldırım’ın değerinin her geçen gün biraz daha arttığını vurgulayan Yıldırım Belediye Başkanı Oktay Yılmaz, “250 bin genç nüfusu içerisinde barındıran şehrimizde evlatlarımızı sağlıklı bireyler olarak yetiştirebilmemiz için fiziki mekanlara ihtiyacımız var. Mevcut potansiyeli en iyi ve en doğru şekilde kullanarak sporda marka şehir hedefini tam anlamıyla yerine getirmek için bir yandan ilçemize bölgesel spor tesisleri kazandırırken diğer yandan da mevcut tesislerimizde tadilat çalışması gerçekleştirerek modern ve kullanışlı bir hale getiriyoruz” diye konuştu.

    (FOTOĞRAFLI)

    Sıradaki Haberadv-arrow
    Sıradaki Haberadv-arrow