hourSON DAKİKA
left-arrowright-arrow
weather
İstanbul
down-arrowup-arrow

    Gençlik haftası spor şenliği ile kutlanmaya başladı

    Gençlik haftası spor şenliği ile kutlanmaya başladı
    expand

    Gençlik haftası spor şenliği ile kutlanmaya başladı

    Haberin Devamıadv-arrow
    Haberin Devamıadv-arrow

    Hasan BOZBEY/BURSA, (DHA)-BURSA’da, 19 Mayıs Atatürk’ü Anma Gençlik ve Spor Bayramı ile gençlik haftası, Büyükşehir Belediyesi’nin düzenlediği spor şenliğiyle kutlanmaya başladı.
    19 Mayıs Atatürk’ü Anma Gençlik ve Spor Bayramı’nı bu yıl bir haftaya yayılan etkinliklerle kutlayacak olan Büyükşehir Belediyesi, etkinliklerin startını Hüdavendigar Kent Parkı’ndaki spor şenliği ile verdi. Etkinlikte park, futboldan basketbola, voleyboldan tenise, patenden kaykaya, kampçılıktan bisiklete, pilatesten yogaya, tırmanıştan okçuluğa kadar bir çok farklı spor parkuruna bölündü. Spor antrenörleri eşliğinde birbirinden farklı sporları deneyimleme imkanı bulan Bursalılar keyifli bir gün geçirdi. Toplu dans etkinliği, ip atlama, top sektirme gibi yarışmalar da katılımcılardan büyük ilgi gördü. Akrobatik basketbol şovunun da sergilendiği etkinliğe Büyükşehir Belediyesi Başkanvekili Murat Demir de katıldı. Alanı gezip, vatandaşlarla sohbet eden Demir de, basketbol ve masa tenisi oynayıp, futbol parkurunda penaltı attı. 
    ‘ŞEHRİMİZDE BAYRAM HAVASI ESİYOR’
    Bu yıl Türk milletinin destanlaşan milli mücadelesinin 103’üncü yılının kutlandığını dile getiren Murat Demir,”19 Mayıs haftasının içeriğini birçok gençlik ve spor etkinliği ile doldurup şehrimizde bir bayram havasının esmesini istedik. Spor, heyecan ve adrenalinin dolu dolu yaşandığı spor festivalinde 7’den 77’ye bütün katılımcıların spor ve eğlence dolu bir gün geçirdiklerini görüyorum. Ben bu vesileyle bizlere bu cennet vatanı kanlarını ve canlarını feda ederek miras bırakan, başta Gazi Mustafa Kemal Atatürk olmak üzere bütün kahramanlarımızı rahmet ve minnetle yad ediyorum” diye konuştu. (DHA)
    FOTOĞRAFLI

    Sıradaki Haberadv-arrow
    Sıradaki Haberadv-arrow