hourSON DAKİKA
left-arrowright-arrow
weather
İstanbul
down-arrowup-arrow

    Gürsu Belediyesi'nden fotoğraf eğitimi

    Gürsu Belediyesinden fotoğraf eğitimi
    expand

    Gürsu Belediyesi'nden fotoğraf eğitimi

    Haberin Devamıadv-arrow
    Haberin Devamıadv-arrow

    Muammer İRTEM/BURSA,(DHA) - BURSA'nın Gürsu ilçesinde belediye, kültür sanat faaliyetleri kapsamında Temel Fotografçılık Eğitimleri gerçekleştiriyor.

     “Kültür, sanat,spor şehri Gürsu” sloganıyla yeni Gürsu’yu oluşturmak hedefiyle çalışmalarını sürdüren Gürsu Belediyesi, ücretsiz olarak Temel Fotografçılık Eğitimleri veriyor. Gürsu Belediyesi Kültür İşleri Müdürlüğü’nce yapılan kültürel faaliyetler kapsamında gerçekleştirilen Temel Fotografçılık Kursu’nda eğitim alan gençler, düzenlenen uygulamalı eğitimlerde de tarihi ve doğal güzellikleri objektiflerine yansıtıyor.

    BAŞKAN IŞIK: "FAALİYETLERİMİZİ DAHA DA ZENGİNLEŞTİREREK SÜRDÜRECEĞİZ"

    Konuyla ilgili açıklamalarda bulunan Gürsu Belediye Başkanı Mustafa Işık, “Bursamız ve Gürsumuzun tarihi ve doğal zenginlikleriyle bezenmiş sokaklarında, tarihin ve doğanın tadını çıkaran gençlerimiz, aldıkları eğitimi eğitmenleri eşliğinde uygulama olanağı buluyor. Güzellikleri görme ve algılama duyarlılığı kazandıran fotoğrafçılık sanatına meraklı gençlerimizin fotograf çekerken gözlerinde oluşan ışığı görmenin mutluluğunu yaşıyorum.Gürsumuzun kültür sanat konularında gelişimini sağlamak amacıyla hayata geçirdiğimiz Gençlik Merkezi’nin inşaat çalışmaları başladı. Merkezimiz tamamlandığında kültür sanat kurslarımız ve faaliyetlerimizi daha da zenginleştirerek sürdüreceğiz” dedi.  

    ÇEKİLEN FOTOĞRAFLAR SERGİDE SUNULACAK

    Haftasonlarında Belediye Hizmet Binası’nda gençler ve yetişkinler için düzenlenen fotoğrafçılık eğitimleri dışında haftanın iki günü de Latif Dörtçelik Mesleki ve Teknik Anadolu Lisesi’nde öğrenciler için eğitimler gerçekleştiriliyor. Fotografçılık Eğitmeni Ferdi Yarar tarafından verilen eğitimlere katılan kursiyerler, teknik ve uygulamalı olarak fotoğraf eğitimi alıyor. Temel Fotografçılık Eğitimleri sırasında, kursiyerlerce çekilen fotograflar, yapılacak sergide izlenime sunulacak.

    FOTOĞRAFLI

    Sıradaki Haberadv-arrow
    Sıradaki Haberadv-arrow