hourSON DAKİKA
left-arrowright-arrow
weather
İstanbul
down-arrowup-arrow

    Huzurevinde umre heyecanı

    Huzurevinde umre heyecanı
    expand

    Huzurevinde umre heyecanı

    Haberin Devamıadv-arrow
    Haberin Devamıadv-arrow

    Semih ŞAHİN/BURSA,(DHA) - BURSA Büyükşehir Belediyesi tarafından umreye gönderilecek huzurevi sakinlerinin bu heyecanına Büyükşehir Belediye Başkanı Alinur Aktaş da ortak oldu.

    Bursa Büyükşehir Belediyesi’nin huzurevi sakinlerini umreye gönderme etkinliği bu yıl 7’nci kez hayata geçiriliyor. Bu yıl da 8 huzurevi sakini ve 2 personel, Büyükşehir Belediyesi tarafından umreye gönderiliyor. Bunun yanında Huzurevi Şube Müdürlüğü bünyesinde çalışan personel ve yakınlarından oluşan 20 kişi de kendi imkanlarıyla huzurevi sakinleriyle birlikte umreye girecek. Huzurevi sakinlerinin umreye gidecek olması nedeniyle bir etkinlik düzenlendi. Huzurevi sakinlerinin tam kadro katıldığı etkinlikte, Büyükşehir Belediye Başkanı Alinur Aktaş da eşi Sevinç Aktaş ile yaşlıların umre sevincine ortak oldu.

    BAŞKAN AKTAŞ: BURASI ÇOK GENİŞ BİR AİLE

    Büyükşehir Belediye Başkanı Alinur Aktaş, etkinlikte yaptığı konuşmada, umreye gidecek huzurevi sakinlerine hayırlı yolculuklar diledi. Bu organizasyonun 7’inci kez düzenlendiğini ve 8 huzurevi sakini ile 2 personelin Büyükşehir Belediyesi tarafından umreye gönderildiğini hatırlatan Başkan Aktaş, “Bunun yanında kendi imkanlarıyla da çalışan ve yakınlarından oluşan 20 kişilik grup olmak kaydıyla 30 kişiyle bu organizasyon yapılıyor. Nasip olursa 22 Aralık’ta gidip, 5 Ocak’ta dönecekler. Burası aslında çok geniş bir aile. Burada 240 sakinimiz var. Allah’a hamdolsun devletimizin, belediyemizin gücünü burada çok net bir şekilde görüyoruz. Biz her gün daha iyi nasıl olabilir diye kendi içimizde düşünüyoruz, tartışıyoruz. Temennim o ki Allah ömür verdiyse ileriki yıllarda güzel bir kompleks de yapmak istiyorum. Belediyenin öyle birimleri var ki sabah 8’de başlıyor, aksam 5’te kapı kapanıyor. Ama burası 7/24 hizmet veriyor. Biz sürekli buradayız, ekiplerimiz devamlı burada. Dolayısıyla bu hizmetin çok anlamlı ve değerli olduğunu özellikle ifade etmek istiyorum” diye konuştu.

    Başkan Aktaş, etkinlikte koronun seslendiği ilahilere de eşlik etti. Duygusal anların yaşandığı etkinlikte bazı huzurevi sakinlerinin gözyaşı dökmesi de dikkatlerden kaçmadı.

    FOTOĞRAFLI

    Sıradaki Haberadv-arrow
    Sıradaki Haberadv-arrow