hourSON DAKİKA
left-arrowright-arrow
weather
İstanbul
down-arrowup-arrow

    İl Milli Eğitim Müdürü, okul ziyaretlerini sürdürüyor

    İl Milli Eğitim Müdürü, okul ziyaretlerini sürdürüyor
    expand

    İl Milli Eğitim Müdürü, okul ziyaretlerini sürdürüyor

    Haberin Devamıadv-arrow
    Haberin Devamıadv-arrow

    Tahsin AYDIN/BURSA,(DHA)- OKUL ziyaretlerini sürdüren Bursa İl Milli Eğitim Müdürü Sabahattin Dülger, “Dünyayı bilen, gelişmeleri olacakları öngören bir nesil yetişiyor olması bizim için en büyük servettir.” dedi.

    İl Milli Eğitim Müdürü Sabahattin Dülger, okul ziyaretlerini Nilüfer ilçesinde Ali Kuşçu Anadolu İmam Hatip Lisesi ile Osmangazi ilçesi Niyazi Mısri Anadolu İmam Hatip Lisesi ile sürdürdü. İl ve ilçe yöneticilerinin de yer aldığı ziyaretlerde öğrenci ve öğretmenlerle bir araya gelen Dülger, Genç nüfusun ülkemiz için en önemli güç olduğunu söyledi. Bilgi toplumu olmanın önemine değinen ve gençlere zamanlarını doğru kullanmalarını öğütleyen Sabahattin Dülger, "İnsan aklı ve teknolojinin, birlikte karar verme, problem çözme, üretme süreçlerinde aktif olarak rol alacağı dönemdeyiz. Bu dönemi kaçırmamalıyız.  Öğrencilerimizin akademik ve hafızlık eğitimlerinin yanı sıra sosyal, kültürel ve sportif etkinliklerle de kendilerini geliştirerek hayata etkin bir şekilde hazırlanıyor olmaları umut verici. Dünyayı bilen, gelişmeleri olacakları öngören bir nesil yetişiyor olması bizim için en büyük servettir.” dedi.

     Öğrenci, öğretmen ve veli işbirliğinin çok önemli olduğunu, başarının ancak işbirliğiyle yakalanabileceğini de vurgulayan Dülger, Bursa’nın son yıllarda gerek fiziki anlamda gerekse eğitim kalitesi anlamında yukarı doğru hızlı bir ivme kazandığını söyledi.  Öğrencilerle birlikte satranç oynayan Dülger, öğrencilere başarılar diledi.

    FOTOĞRAFLI

    Sıradaki Haberadv-arrow
    Sıradaki Haberadv-arrow