hourSON DAKİKA
left-arrowright-arrow
weather
İstanbul
down-arrowup-arrow

    İlk uluslararası sanal mobilya fuarı Furnistry 2020'de Çilek esintisi

    İlk uluslararası sanal mobilya fuarı Furnistry 2020de Çilek esintisi
    expand

    İlk uluslararası sanal mobilya fuarı Furnistry 2020'de Çilek esintisi

    Haberin Devamıadv-arrow
    Haberin Devamıadv-arrow

    Cansel ORUÇ/BURSA,(DHA)-İLK uluslararası sanal mobilya fuarı olan “Furnistry 2020”, 27-30 Temmuz tarihleri ​​arasında gerçekleştirildi.‘Çilek Odası’ konseptiyle bebek, çocuk ve genç odası kategorisinde dünya markası olmayı başaran Çilek Mobilya da sanal fuardaki yerini aldı. 

    Pandemi ile birlikte hayatın her alanında önem kazanan dijital, iş hayatının da vazgeçilmezi oldu. Ülkeler arası ulaşımın kapanmasını ile birlikte online fuarlar sektörlere hareketlilik getirdi. Sanal Fuarların ön plana çıktığı günümüzde, ilk sanal mobilya fuarı olma özelliği taşıyan Furnistry 2020 27-30 Temmuz tarihleri arasında gerçekleştirildi. Türkiye İhracatçılar Meclisi (TİM), Ticaret Bakanlığı koordinatörlüğü ve İstanbul Mobilya, Kâğıt ve Orman Ürünleri İhracatçı Birlikleri organizasyonuyla gerçekleşen sanal fuar yoğun ilgi gördü.

    Fuarda, markalar ürünlerini çevrimiçi olarak sergilerken; alıcılar, distribütörler, acenteler ve ziyaretçilerle tanışma fırsatı yakaladı. Web seminerleri aracılığıyla B2B toplantıların da yapıldığı etkinlikte, sektörün temsilcileri tarafından çevrimiçi konferanslar da düzenlendi.

    SEKTÖRÜNÜN ÖNCÜSÜ ÇİLEK MOBİLYA

    Dünyanın birçok noktasına ulaştırdığı ‘‘Çilek Odası’’ konseptli ürünleri ile dünya markası olmayı başaran Çilek Mobilya’da fuarda yer aldı. Bebek, çocuk ve genç odası kategorisinde müşterilerinin ihtiyaçlarını doğru analiz ederek bugünkü konumuna ulaştığını dile getiren Çilek Mobilya Basın Sözcüsü Vasfiye Çilek; ‘‘Çilek mobilya olarak müşterilerimizin evde zaman geçirdiği pandemi döneminde sanal mağazamız ve online alışverişimiz ile hizmet vermeye devam ettik. Dijital dönüşümün yakalandığı sanal fuarlar ile de sektör paydaşlarımız ve müşterilerimiz ile buluşmaya devam ediyoruz’’ diye konuştu. Ar-Ge Merkezi ve Design Hub Tasarım Merkezini bünyesinde bulunduran bir marka olarak teknolojiyi ve gelişmeleri her zaman yakından takip ettiklerine değinen Çilek, ‘‘Müşterilerimizin ihtiyaçları doğrultusunda geliştirmeye ve sektörümüze öncü olmaya devam edeceğiz’’ dedi.

    FOTOĞRAFLI

     

    Sıradaki Haberadv-arrow
    Sıradaki Haberadv-arrow