hourSON DAKİKA
left-arrowright-arrow
weather
İstanbul
down-arrowup-arrow

    Karacabey Belediye Başkanı Özkan'dan 'Kurtuluş Günü' mesajı

    Karacabey Belediye Başkanı Özkandan Kurtuluş Günü mesajı
    expand

    Karacabey Belediye Başkanı Özkan'dan 'Kurtuluş Günü' mesajı

    Haberin Devamıadv-arrow
    Haberin Devamıadv-arrow

    Yasin KESKİN/KARACABEY,(Bursa),(DHA)-BURSA'da Karacabey Belediye Başkanı Ali Özkan, 14 Eylül Karacabey’in düşman işgalinden kurtuluşunun 98. yıl dönümü kapsamında bir mesaj yayımladı. Başkan Özkan mesajında, bundan 98 yıl önce, aziz milletimizi tarih sahnesinden silmek isteyenlere karşı en güzel cevabın verildiğini anımsatarak, İstiklal mücadelesini zaferle sonuçlandıran aziz milletimizin, bugün de el ele, birlik ve dirlik içinde varlığını sürdürdüğünü söyledi.

    Karacabey Belediye Başkanı Ali Özkan, 14 Eylül Karacabey’in düşman işgalinden kurtuluşunun 98. yıl dönümü kapsamında anlamlı bir mesaj yayımladı.  Osmanlı’nın ilk payitahtı, ulu şehir Bursa’nın 11 Eylül 1922’de düşman işgalinden kurtulduğunu anımsatan Başkan Ali Özkan, 14 Eylül tarihinde de Karacabey’in, kadın-erkek, genç-yaşlı demeden topyekûn şekilde ortaya koyduğu vatan mücadelesiyle, aziz milletimizi tarih sahnesinden silmek isteyenlere karşı en güzel cevabı verdiğini söyledi.

    İLELEBET VAR OLMAYA DEVAM EDECEKTİR

    Başkan Özkan mesajında, şu ifadelere yer verdi: “Bundan 98 yıl önce, aziz milletimizi tarihten silmek isteyenlere karşı Karacabey'de net bir mesaj verilmiştir. İstiklal mücadelesini zaferle sonuçlandıran aziz milletimiz, bugün de el ele, birlik ve dirlik içinde varlığını sürdürmektedir. Bu mukaddes vatanı bizlere emanet bırakan atalarımızı, bu vatan uğruna canları pahasına mücadele eden İstiklal kahramanlarımızı asla unutmamalıyız. Aziz milletimiz, tek yürek olduğunda vatan sevgisinin her şeyin üzerinde olduğu tüm dünyaya en güzel şekilde göstermiştir. Allah birliğimizi, dirliğimizi, beraberliğimizi hiç bozmasın. Yüce Türk milleti, ebediyen var olmaya devam edecektir. Bu vesileyle başta Gazi Mustafa Kemal Atatürk ve silah arkadaşları olmak üzere İstiklal mücadelemizin tüm kahramanlarını saygı, minnet ve şükranla anıyorum. Güzellikler şehri Karacabey’imizin düşman işgalinden kurtuluş günü kutlu olsun.”

    FOTOĞRAFLI

    Sıradaki Haberadv-arrow
    Sıradaki Haberadv-arrow