hourSON DAKİKA
left-arrowright-arrow
weather
İstanbul
down-arrowup-arrow

    Kent Meydanı'nda trafik düzenlemesi

    Kent Meydanında trafik düzenlemesi
    expand

    Kent Meydanı'nda trafik düzenlemesi

    Haberin Devamıadv-arrow
    Haberin Devamıadv-arrow

    Muammer İRTEM/BURSA, (DHA)-BURSA'nın Osmangazi ilçesinde BURSA Büyükşehir Belediyesi tarafından projelendirilen Kent Meydanı-Terminal raylı sistem hattı kapsamında yollarının düzenlemesi amacıyla 10-25 Temmuz tarihleri arasında trafik kontrollü olarak sağlanacak.

    BURSA'nın Osmangazi ilçesinde Büyükşehir Belediyesi tarafından projelendirilen Kent Meydanı-Terminal raylı sistem hattı kapsamında kent meydanına yaptırılan köprüler ve bağlantı yollarının düzenlemesi amacıyla 10-25 Temmuz tarihleri arasında trafik kontrollü olarak yapılacak.

    Ankara-İzmir yönünde batçıktan seyreden trafik, çalışmalardan etkilenmezken, İstanbul istikametinden kent merkezine gelecek araçlar ise servis yollarına yönlendirilecek. Trafiğin çok fazla etkilenmemesi amacıyla çalışmalar ağırlıklı olarak gece saatlerinde yapılacak. Büyükşehir'den konu ile ilgili yapılan açıklamada, "Çalışma sürecince ulaşımda bir aksama yaşanmaması için sürücülerin trafik işaret ve işaretçilerine uyması ve mümkün olduğunca alternatif güzergahları kullanmaları gerekmektedir." denildi.

    FOTOĞRAFLI

     

    Sıradaki Haberadv-arrow
    Sıradaki Haberadv-arrow